Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Focisok! Volt már csoportos maszti?
Figyelt kérdés
16-25 éves korosztály érdekelne.
Egy meccs vagy edzés után volt már hogy így vezettétek le a gőzt?
Szoktatok egymás előtt meztelenkedni?
2021. nov. 7. 20:52
3/11 anonim 

válasza:

Ezért ilyen sz@r a foci,mert nem csak az öltözőben,de a pályán is a farkukat verik.
4/11 anonim 

válasza:

csoportos nem, csak két csapattársammal
közösen csak összemérés volt meg hülyéskedések
5/11 anonim 

válasza:

Mivel a focisták többsége nem biszex/meleg így kitalálhatod a választ a kérdésedre 😅 (elég kicsi sansz arra hogy többen biszexek legyenek egy csapaton belül)
6/11 anonim 

válasza:

Volt :D a teljes gombfoci csapattal :) amúgy eskü nem tudom megérteni. azt hiszed valaha valahol van ilyen. max farok összeméregetés de több tuti nem
7/11 anonim 

válasza:

Én teljesen megértem a Kérdező feltételezését.
Valami örömük csak van a focista létben, ha már a pályán semmi örömre nem adnak okot!
8/11 anonim 

válasza:

Csoportosan nem vertük még, olyan szerintem sehol sincs. 3-4-en hokiztunk már közösen meg összemértük állva kinek mekkora, ki mekkorát lő stb.
9/11 anonim 

válasza:

en középre térdelnék es mindenki a fejemre verné ahh..
10/11 anonim 

válasza:

Te állandóan a focis fiuk tortenetere vered?
Szerinted 17 evesen ez az elso az oltozbe h jiverjuk egymaset meg stb?
Te egy beteg f@sz vagy.
Pedig van 2 biszex a csapatunkba, de senkivel nem kezdenek.
Wazzeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!