Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Volt már valami kalandotok uszodában? Zuhanyzóban/öltözőben valami story?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 12:16
21/25 anonim válasza:
Konkrétan uszodában kaland nem volt. Egyszer volt olyan, hogy zuhanyzás közben egy férfi feltűnően nézett, majd megdícsérte a fenekem. Lett folytatás, de nem ott helyben.
22/25 anonim válasza:
Egyszer az uszodában épp mentem be az öltözőbe mikor egy fiatal srác épp ott verte magának. 16 éves lehetett kb., de akkora szerszáma volt, hogy csak lestem. Ekkorát még csak filmben láttam. Nem vagyok meleg, se bi, ezért hagytam hagy csinálja. Úgyse mellette öltöztem.
Akik szerint kamuk ezek sztorik azok keressenek rá a neten, hogy mik mennek a Rudasban férfi napokon. Hát nem csak a gőztől izzik ott a levegő…
23/25 budaiz válasza:
#22 jársz a Rudasba vagy csak hallottál dolgokról?
Nem jellemző hogy a Rudasban olyan dolgok lennének. Mondhatom azt is hogy ez nem igaz.
24/25 sandrisbp válasza:
Régen olyan volt a Rudas, erősen, tapasztalatból tanúsítom, de már jó pár éve homofób vezetés van és elvétve fordul elő valami, nem látványosan.
25/25 anonim válasza:
velem csak olyan fordult már elő többször is, hogy a szemben lévővel szemeztem a zuhany alatt, úgy hogy nyilván mindketten már gatya nélkül voltunk... de aztán sose lett belőle több, valahogy én nem voltam ehhez elég bátor, meg ezek alapján a szemben lévők sem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!