Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként lehet bejövök egy lánynak?
Figyelt kérdés
Sziasztok az a helyzet hogy jött idén egy lány az osztályunkba és egészen jóba lettem vele, és lehet én gondolom túl hiszen nem ismerem a szemilységét de alapra egy nyitott lány viszont velem egész más mint a többiekkel nagyon ritkán játékosan piszkál néha rám pillant órákon, és hogy is mondjam azt mondta hogy jó a seggem meg a hajamba milyen jól belehet túrni utána párszor elég feltűnően végigmért vagy csak mondanak egy viccet mindenki nevet rajta és a szemembe bámúl. Bocsi ha kicsit hosszúra sikeredett de igazából nem annyira vagyok otthon ebben a témában hiszen világéletemben nem volt olyan hogy tetszettem egy lánynak és ezért kicsit belezavarodtam de rákérdezni nyíltan nem szeretnék hiszen nem ismerem sok ideje és kínos helyzetbe hoznám magam is illetve őt is ha én értettem félre valamit.2021. nov. 5. 18:27
2/6 A kérdező kommentje:
Mindketten 16 évesek vagyunk
2021. nov. 5. 18:45
3/6 anonim válasza:
Hihi,ebből bannolás lesz :D Cseles volt az első.
4/6 anonim válasza:
1. Túlgondolod.
2. Ha mégsem, legalább neked lenne eszed.(meg életed...)
6/6 anonim válasza:
Pedig amikor dicsér, kérdezd meg nyugodtan vigyorogva, hogy na mi van, tetszem? Aztán ha kiakad, megmondod, hogy csak vicceltem, te hülye :D de nem hiszem, hogy kiakadna, szerintem simán tovább folytatná a párbeszédet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!