Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más is megrendült a szexualitá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megrendült a szexualitásában a tiktok miatt?

Figyelt kérdés

Eddig én 100%-osan biztos voltam a heteroszexualitásomban, viszont a tiktokon láttam egy- két videót leszbikus lányokról. Egy ideje egyre több ilyen videót látok. Ezek nem erotikus videók, csak ilyen átlagos tiktok videók. Táncos, éneklős, stb.

Néha elgondolkodok, hogy lehet, hogy érdekelnek a nők? Nem tudok rájönni...

2021. nov. 5. 15:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Miért korábban nem láttál táncoló, éneklő nőket? :o A szexualitásod értékelése elég egyszerű dolog: melyik nem izgat szexuálisan? Csak az ellenkező? Na akkor hetero vagy. Ha a sajátoddal is el tudnál képzelni szexuálisan ezt-azt akkor meg biszex.
2021. nov. 5. 15:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindannyian egy skála bizonyos szakaszán vagyunk. Nincs olyan, hogy 100%-os hetero vagy homo... Nyilván hülye példa, de sokkal inkább vonzónak találok egy x instamodell fiút, mint a Padödő bármely tagját
2021. nov. 5. 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet bár szerintem nincs ezzel baj
2021. nov. 5. 15:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Én magam sem tudom, hogy el tudnám-e képzelni nővel.
2021. nov. 5. 15:53
 5/12 anonim válasza:
100%
Ez teljesen normális hogy szépnek látod a lányokat (is) mivel tényleg szépek. Vagy lehet hogy csak alkalmira vágysz lányokkal.
2021. nov. 5. 15:59
 6/12 A kérdező kommentje:

A tiktok előtt sosem gondoltam, hogy egyáltalán elgondolkodnék azon, hogy érdekelnének-e nők...

Ennyi feltételes módot egy mondatban...:D

2021. nov. 5. 16:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
DE amúgy izgat a gondolat ?
2021. nov. 5. 16:03
 8/12 A kérdező kommentje:

Leginkább csak az a része, hogy meg tudjam, milyen egy "tökéletes" orális szex. Hülyén hangzik, mert nem izgat más nő nemiszerve, de kipróbálnám, csak azért, hogy milyen csinálni.

Nem tudom ez így mennyire tiszta.

2021. nov. 5. 16:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A női test részek nagyon vonzók és szerintem azért érzed te is annak
2021. nov. 5. 16:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha azt képzelem el, hogy egy férfival vagyok, az izgat. Ha azt, hogy egy nővel, az egyáltalán nem, csak a kíváncsiság hajtana. Annyira mondjuk az sem hajt, mert ha lehetőségem lenne, sem mennék bele ilyen "kalandba". Érdekes, ami lezajlik bennem, gondoltam megkérdezem, hátha más is volt már ilyen katyvasz gondolatok között.. :)
2021. nov. 5. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!