Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfiként évente egy-egy alkalommal randizok fiúkkal, akkor enyhe biszex vagyok?

Az attól függ randizol-e nőkkel is.
Ha igen akkor biszex vagy. (Főleg ha mind2 nem tud igzatni)
Ha nem akkor meleg vagy.

Mindenkinek ment a pipa
Különösen a 7. válaszolónak :)

Enyhe bi vagy, akkor is, ha egy rendes pasi nem vonz, csak egy nőies travi. De ha ez így is marad, nem lesz könnyű sorsod, pláne, ha azt is szeretnéd, hogy a partnered vonzó, szexi legyen. A legtöbb travi ugyanis a szexi nők karikatúrája.... Elég ritka az olyan, amelyik illúziókeltően csajnak néz ki, és műköő farka is van.
Egy átlagos bi pasi szerintem inkább a nőies nőkre és a férfias férfiakra gerjed, nem a travikra... Engem pl. se a crossresser, női ruhás vagy harisnyás pasik nem vonzanak igazán (akkor se, ha amúgy teljesen férfiasak és jól néznek ki - bár ilyennel már voltam, mert amúgy nagyon jó pasi volt). Látom, jó a humorod (a pipa a 7-esnek miatt írom ezt :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!