Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha férfiként évente egy-egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfiként évente egy-egy alkalommal randizok fiúkkal, akkor enyhe biszex vagyok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 12:30
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Jó eséllyel igen, de lehet, hogy nem is enyhe...mennyit fantáziálsz arról, hogy egy jó vastag kolbásszal megtömnek?
2021. nov. 5. 12:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak szopatni szoktam, s közben a partneremét kiverem :)
2021. nov. 5. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem enyhe, simán biszex vagy.
2021. nov. 5. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ randizol-e nőkkel is.

Ha igen akkor biszex vagy. (Főleg ha mind2 nem tud igzatni)

Ha nem akkor meleg vagy.

2021. nov. 5. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen az vagy. Randi nélkül is az lennél ha a saját nemeddel vágysz csinálni ezt-azt. A vágyak határoznak meg, mire izgulsz, mire nem, a többi már csak "gyakorlat" kérdése megteszed-e vagy sem. Szóval biszex vagy akár naponta, akár évente csinálod, akár még nem csináltad de erre áll a kukacod.
2021. nov. 5. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Nincs enyhe, erős, közepes. Biszex van és ennyi. Az hogy ki mire és milyen mennyiségben vágyik rá, az teljesen az adott személytől függ.
2021. nov. 5. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
Akkor pokolra kerülsz
2021. nov. 5. 15:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a pipa

Különösen a 7. válaszolónak :)

2021. nov. 6. 15:14
 9/9 sandrisbp ***** válasza:
100%

Enyhe bi vagy, akkor is, ha egy rendes pasi nem vonz, csak egy nőies travi. De ha ez így is marad, nem lesz könnyű sorsod, pláne, ha azt is szeretnéd, hogy a partnered vonzó, szexi legyen. A legtöbb travi ugyanis a szexi nők karikatúrája.... Elég ritka az olyan, amelyik illúziókeltően csajnak néz ki, és műköő farka is van.

Egy átlagos bi pasi szerintem inkább a nőies nőkre és a férfias férfiakra gerjed, nem a travikra... Engem pl. se a crossresser, női ruhás vagy harisnyás pasik nem vonzanak igazán (akkor se, ha amúgy teljesen férfiasak és jól néznek ki - bár ilyennel már voltam, mert amúgy nagyon jó pasi volt). Látom, jó a humorod (a pipa a 7-esnek miatt írom ezt :)).

2021. nov. 7. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!