Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak az olyan, (akár kezdő) bi srácok, akik csak annyit engednek, hogy őket sz.pja valaki, de más nem érdekli őket pasival?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 08:28
11/15 anonim válasza:
Pont ilyen srácot keresnék, mint amilyet a kérdező említ. Szívesen dolgoznék rajta, főleg ha én lennék neki az első.
12/15 Mrcock válasza:
Én örömmel szopatnék fiatal srácot, aztán ha bejön a srác akkor visszaszopom, meg is dugom
13/15 anonim válasza:
Én benne lennék egy tőlem fiatalabb vagy velem egykorú nem duci fiúval. Ha bejön le is szophat, ha szép nem körülmetélt a farka tán még én is kipróbálnám a szopást.
25f
14/15 Gabipasika válasza:
Én így vagyok... Nagyon szopnék egy fiatal srácot. Ha nem akar mást akkor ennyi, de ha akarja viszonozza.
Szóval simán egyoldalúan is szopnék. Sajna nincs benne gyakorlatom.
Fiatal pasi írhat ha szopatna :)
39/F
15/15 anonim válasza:
Kezdő nős 68F-ként kersnék valakit aki benne lenne a kölcsonös szopásba...nem akar összejönni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!