Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már része valakinek közös maszturbálásban egy barátjával vagy ismerőssel?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt ilyenben részem eddig, de mostanában szoktam gondolni ilyesmire.2021. nov. 4. 05:57
11/30 anonim válasza:
Jó pár alkalommal volt ilyen osztálytárssal, baráttal, ismerőssel. (Meg nálunk is volt verseny, ahogy a 4-es írta.)
12/30 anonim válasza:
Nekem meg soha. Valaki Pécs környékén? Irjatok :D
13/30 anonim válasza:
Igen volt már felnőtt korban is.
16/30 anonim válasza:
Volt részem benne elég sokszor.
17/30 anonim válasza:
Fiatalabb koromban igen.
De ő engem nem izgatot, csak az hogy valaki engem meg a farkamat nézi miközben csinàlom.
18/30 anonim válasza:
Volt már haverokkal meg szobatársakkal. Volt verseny nálunk is
19/30 anonim válasza:
osztálytársakkal csináltam párszor középsuliba
20/30 anonim válasza:
Igen, egy ismerőssel. Aztán folytatása is lett a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!