Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk meleg vagy bi partnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk meleg vagy bi partnert érdemes választani?

Figyelt kérdés
Van bármi eltérés? Azon túl hogy a bi érti jobban hogy mi miatt titokban… ki akarom próbálni sráccal és ezen agyaltam ma…
2021. nov. 3. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Nagyjából ennyi, de egyébként sok meleg is titkolja, szóval ők se akarják majd világgá kürtölni.

Esetleg még annyi, hogy egy meleg könnyebben kezd érzelmeket is táplálni, bi esetén kisebb a valószínűsége.

2021. nov. 3. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Igazából nincs. Egy ideig volt erről egy elképzelésem, de aztán mindekét oldalról megismertem oylant aki miatt ez rendre megdölt. Szóval kb attól függ, hogy miylen bi srácba futsz bele vagy miylen melegbe.
2021. nov. 3. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy. Ne ez alapján dönts.
2021. nov. 3. 20:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Kb nekem is mindegy lenne ha normális.
2021. nov. 4. 06:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Olyat, amelyik találkozni is tud... D
tegnapelőtt 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!