Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok akik verték már közösen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok akik verték már közösen. Szoktatok versenyezni a végén ki élvez többet vagy ki lő messzebbre?

Figyelt kérdés
Milyen érzés látni a másikat spriccelni illetve hova szoktatok élvezni?

2021. okt. 31. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Régebben volt olyan haver, akivel viszonylag sűrűn hokiztunk egymás mellett. Verseny is volt :) szerintem izgalmas dolog.

Jó lenne megint ilyen haver, akivel ez nem tabu téma. 36F, bp :)

2021. okt. 31. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon szokszor vertem a haverjaimmal, ha érdekel valakit privátban írhat.
2021. okt. 31. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
a spriccelést mindig haver nyerte de mennyiségre mindig én
2021. okt. 31. 14:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Vertem sok fiúval kb 13 éves koromtól kezdve.

Versenyeztünk is párszor.

Nagyon érdekes és izgató látni ahogy a másik spriccel,főleg úgy ha sikerül egyszerre!

Élvezni mikor hova,ez attól függ megbeszéltük-e és hol vertük.Volt amikor földre,máskor hasunkra, néha egymásra,de ha például buszon voltunk akkor nyiován nem vettük elő és a gatyánkba ment.

2021. nov. 1. 06:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem xd

Egyáltalán nem azzal voltam elfoglalva hogy jaj haha versenyezzünk:D

Csak egyszer csináltam,ő végül a számba élvezett(hát szopás lett belőle na) de én nem akartam hogy leszopjon szóval csak kiverte nekem és a hasamra élveztem

2021. nov. 1. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Koleszban sokat csináltuk,voltak versenyek is,mindenféle.
2021. nov. 4. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
3-4- én mi is sokszor régen össze ültünk aztán ment a közös hoki élvezésig. Vers NY nem volt jellemző. De érdekes és izgalmas volt. Mára már ez nem jellemző, többször próbáltam ilyet össze hozni,de eleve a panel miatt is nehéz, nem mellesleg pedig mindig van aki többet akar és négy a sértődés ezután.
2021. nov. 5. 07:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ez jó buli lehet!
2021. nov. 5. 08:18
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Ez igen! Ez tényleg jó buli lehet! Különösen akkor, ha szopás is lesz belőle... haha
2021. nov. 12. 19:57
 10/10 Domi 2000 ***** válasza:
100%
Tizenévesen versenyeztünk, ki lő messzebbre, néha célba. Mostanában ha grupizunk már prosztatamasszázzsal együtt versenyzünk, kinek van több spermája.Brutál mennyiségek vannak.
2022. jan. 18. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!