Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arckép nélkül nektek okés az ismerkedés?
Figyelt kérdés
Nekem a test és a farok a döntő. Azonban nem akarom, hogy kiderüljön rólam így arcot nem adnék ki...2021. okt. 28. 09:02
1/12 anonim válasza:
Nekem rendben van egy ideig, én se szeretek arcképet küldeni pont e miatt.
3/12 anonim válasza:
Nekem okés,én sem szeretek arcképet küldeni,de azért legalább a másik száját szeretem előtte látni.
(Amugy ha valaki esetleg szeretne egy fiatal vékony srácot szopatni és nem kér arcképet akkor...ja,írjon pls😅)
5/12 anonim válasza:
Persze. Cumizni megyek a farka erdekel nem a feje
6/12 anonim válasza:
A farok? Miért? Ha ellenszenves, akkor lehet bármekkora...
7/12 anonim válasza:
Nekem nem probléma magamról arc- vagy farokképet küldeni. Természetesen nem kérés nélkül. Naturista strandra járok, ott is mindenki megnézhet engem, ha akar; bár ilyen helyen általában nem egymást nézegetik az emberek. A profiljaimon csak akkor látják a képeimet, ha én kikapcsolom a tiltó rendelkezést; vagy megadom a jelszót. De nálam ez csak kölcsönös alapon lehetséges.
8/12 anonim válasza:
Nekem csak azrckép nélkül megy az ismerkedés online, felek a visszaélésektől
9/12 anonim válasza:
Senki se akar kikötni a napiszar és hasonló oldalakon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!