Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiatal, kis pénisszel rendelke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, kis pénisszel rendelkező srácok, ti szégyellitek, hogy kicsi van nektek? (Kb. 14 cm alatt)

Figyelt kérdés
Ha valaki szeretne erről privátban beszélgetni, nyugodtan írhat (nekem is kicsi van).

2021. okt. 27. 16:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
7%
Passzív ts-ként még ez a kis méret is zavar. Jobb lenne ha nem lenne.
2021. okt. 27. 17:49
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Mintha látatlanban, centi alapján lehetne ítélni...
2021. okt. 27. 18:25
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Jobban elfér a bugyiban ^^
2021. okt. 27. 19:36
 24/32 anonim ***** válasza:
86%
Eleinte nem szegyeltem, nem hittem ,hogy kellene. Aztán jött az első barátnőm aki beszéltem hogy elég kicsi. Utána a második aki még kisf@szunak is becézett, ha nem volna meg elég akkor a feleségem is ugyan ezt mondta volt előttem 2kissebb kalandja ahol természetesen nagyobb farkával találkozott és mit ad isten még szép, hogy az jobban befőtt neki és mind más is kicsinek tartja ő is.ok igen mind szeretett és volt szex rendszeresen a mai napig, kényeztet és spontán csak úgy meg markolja mondja ,hogy nincs mit szegyelnem de tudom ,hogy csupán elfogadta ha már meg szeretett e miadt nem fog el hagyni.Tehat a kérdésre a válasz igen szégyellem már meg a feleségem előtt is.rossz érzés a tudta ,hogy bárki más átlagos mérettel is nagyobb örömet tudna okozni neki már csak maga a látványa is tűzbe hozná nem.meg ha kicsit átlag felett volna.mind azzal jön hogy nem baj ha kicsi tudd használni mégis egy nő sem nedvesen be egy 13cm hosszú kozel 4cm vastag farkincatol.mas nőnél nem.mernek beprobalkozni pláne nem ha egy éjszakás kalandrol lenne szó.nincs kedvem kinevettetni magam.allitolag jó a szex velem meg is próbálok mindent megtenni de tisztában vagyok azzal hogy labdába sem rugók eg, 16cm el szemben. Odáig kihatott azzal önbizalom hianyom, hogy már kellemetlenül érzem magam ha hozzám ér már a szex sem olyan mint rég. Persze működik hiszen dolgoznak a hormonok de az élvezet már eltűnt belőle. Nem érzem magam igazi férfinek. Ok ez hosszúra sikerült elnézést de csak úgy kijott belőlem
2021. okt. 28. 05:54
 25/32 anonim ***** válasza:
72%

Én is szívesen szopogatnék egy 20-25 éves vékony, kis futyit budapesten.

Nekem 15/4. Átlagos.

2021. okt. 28. 08:06
 26/32 anonim ***** válasza:
97%

24-es sajnálom. Ez így rettenetes lehet.

Én sztorim a fordítottja a tiédnek.

Fiatalon szorongtam, hogy de kicsi meg szégyelltem is. Miközben 16,5-17 cm. Viccesen hangzik de tényleg.

Amiatt volt, mert fiatalon párszor volt olyan kaland, hogy haverok 2-3-an dugtunk egy csajt. És az összes ilyen haveromnak ilyen 18-19 cm volt.

A csajok meg mindig elvoltak ájulva tőlük.

Aztán összejött pár állandó kapcsolat és mint kiderült még én is tudom, úgy veretni, hogy rám szólnak túl nagy és óvatosabban. Utána esett le a szorongás.

Párod mikor azzal viccelt, hogy kisfarkú, hidd el ez egy komoly bizonyíték arra, hogy elég vagy neki. Ha tényleg szeret, nem mondana ilyet, amennyiben így lenne tényleg és zavarná.

2021. okt. 28. 12:57
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
25.szeret igen és kitartóan állítja nincs vele gond,nincs mit szégyelnem, jó a szex és, hogy nem cserélné le stb...de a negatív tapasztalatok és a tudat,hogy bármennyire is igyekszem nem érek fel pl:a hozzád hasonlókkal azért el tud venni az önbizalombol.a nők 98%anak keves lennék mint szarban a vitamin max megbekelnek ha látnak bennem valamit
2021. okt. 28. 13:38
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor kezdtem el szégyellni a farkam, amikor másodikosként osztálykiránduláson voltunk. Akkor még nyoma se volt a zuhanyfüggönyöknek és épp az volt a fiúk között a téma, hogy kinek mekkora a farka és milyen hosszú a fitymája. Az egyik barátom mondta, hogy neki az anyukája azt mondta, hogy milyen jó, hogy ilyen hosszú a fütyije, mert a lányok azt úgy szeretik. A mai napig élénk ez az emlék és azóta szégyellem a méretem.

Ja, és hiába kompenzálom jól a kis méretem a dinamikus technikával, nyalással, ujjazással és a farkam vastagságával sajnos nem oldja a feszültséget, hogy eddig minden nő az elmondása szerint szeretett velem szexelni. Sőt sokszor az volt a gond, hogy csak nehezen megy bele a farkam a punciba a vastagság miatt, viszont segített mindenkinek elmenni akár többször is.

A kondiban is látom mekkora bránere van egyeseknek és az enyém milyen apró hozzá képest. Ugyanaz az érzés tölt el, mint másodikosként.

Most már kezdem különben megszokni és kondiban sem takargatni annyira, mert ráadásul elég komoly fanszőrzettel rendelkezem, ami optikailag még inkább kicsinyíti a lógva 8, állva 13 centis farkam

2021. okt. 29. 17:11
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
és még ráadásul metélt is:D
2021. nov. 22. 20:30
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
13 cm. Szívesen beszélgetek.
2021. nov. 23. 06:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!