Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Titkos szex viszonyt folytatun...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkos szex viszonyt folytatunk a szomszéddal. Időközben tarskereson ratalaltam a21 éves fiara. Elmondam neki?

Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 14:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Figyu, te csak K*rópajti vagy, ráadásul titokban. Hangyafasznyi közöd sincs a magánéleti dolgaikhoz, a fia életéhez pedig szó szerint 0. Az is lehet hogy nem is tudja róla a családban senki sem hogy meleg vagy biszex. Foglalkozz a saját dolgoddal!
2021. okt. 28. 15:27
 12/20 Tejinashi válasza:
100%
Nekem az nem tiszta, hogy most a fiúnak akarja elmondani, hogy az apjával kefél, vagy az apának, hogy a fiát a társkeresőn találta?
2021. okt. 28. 19:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt most két férfi kefél egymással, akik egymásnak szomszédai. De az egyik megtalálta a másik fiát egy meleg társkeresőn. Én így értettem a kérdést.
2021. okt. 28. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor tulajdonképpen mindkettővel szeretnél kefélni?
2021. okt. 31. 08:15
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Gondolj bele, hogy te mennyire örülnél neki, ha valaki más ilyen témában beleszólna az életedbe és rólad olyan információkat adna át másnak, amit te magad nem biztos, hogy kiadnál annak, akinek más elmondja. Kinek hogyan és mennyire hasznos ez? Neked mennyire érdeked megtenned, milyen következményekkel járhat ez rád és a kapcsolatodra bármelyik érintettel?
2021. okt. 31. 15:30
 16/20 Paczalos István ***** válasza:
86%
Ha édeshármast akarsz, akkor szólj csak. Amúgy semmi közöd hozzá.
2021. nov. 1. 07:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Fuss neki mégegyszer mert nem értjük mi is a poroblémád...
2021. nov. 1. 10:26
 18/20 anonim válasza:
100%

A kérdező, nő vagy férfi?

Párkapcsolat mellett, folytat viszonyt a szomszéddal, vagy egyedülálló?

A szomszéd, férfi vagy nő?

Van párja, vagy nincs?

Egyébként, semmi közöd, hogy a fia mit csinál.

2021. nov. 1. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd csak, legalabb kiderul mekkora egy patkany az apja, meg te is
2023. dec. 19. 07:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, folytassátok 3asban, ha eddig nem tettétek volna meg... D
jan. 10. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!