Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Itt kinek volt már barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt kinek volt már barátság extrákkal kapcsolata?

Figyelt kérdés
Ha volt, akkor kivel és meddig tartott? Mi miatt ért véget?

2021. okt. 24. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Volt, de sajnos az élet közbeszólt, és vége lett.
2021. okt. 25. 10:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt 4 évig egy sráccal. Rendszeres találkozások voltak. Már az elején megbeszéltük hogy addig tart ameddig nem lesz komoly kapcsolat. Neki hamarabb lett. Kényelmes jó megoldás volt.
2021. okt. 25. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elmúlt 10 évben csak ilyenek vannak. Élvezzük is egymást pár óráig, aztán ki-ki megy a dolgára.

Szóval én pártolom nagyon.

Soha nem voltam az az "ásókapanagyharang" tipus.

És a bnőim se.

2021. okt. 26. 06:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
a mai napig is van ilyen kapcsolatom egy 17 éves sráccal( maszti, orál) 19F.
2021. okt. 26. 10:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
egyszer volt ilyen fiuval, nekem nagyon jo volt de aztan nem került ra sor hogy ujra csinaljunk egymassal valamit. de azota is szeretnek ilyen baratot :)
2022. jún. 2. 15:35
 16/16 anonim válasza:
Volt az egyikkel 1,5evig csak azért jártunk össze, semmi komoly a második ilyen pedig 1 évig tartott. Én nem kerestem komoly kapcsolatot és nem is akartam f@szról f@szra vándorolni, igy lett ilyen kapcsolatom. Szép volt jo volt mind a kettővel, de vége lett. Elsőnek lett komoly kapcsolata a második meg új partnert iktatott be.
2023. ápr. 17. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!