Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazán bevallalós ember biszexuális? 🏳️🌈
Még annyi hogy az ilyen hozzáállás csak fokozza az ellenszenvet a bi/ meleg emberek iránt.
Tartsd tiszteletben mások szexualitását!
"Az azonban továbbra is rejtély, hogy mit keresel a biszex rovatban ilyen mentalitással."
Először is "Az igazán bevállalós emberek biszexuálisak?" a kérdés szerintem egy hibás feltevés ezért írtam a válaszomat.
Másodszor:"A pasik jobban szopnak,tehát a heterók nagy élvezetből maradnak ki?" Rólam mint heteroszexuálisról van szó akkor engedtessék már nekem reagálni egy provokatív kérdésre.
Tudtommal nem tilos heteróként a biszex kategóriába írni.
Ez a konzervatív keresztény pap hasonlatos sántít egy kicsit. A konzervatív keresztény papok, maradok az általad használt kifejezésnél, cölibátusban kell, hogy éljenek, az egyházi előírásnak megfelelően.
Ez mit jelent?
Nem lehet barátnője, felesége, nem szexelhet! Azt persze tudjuk a hírekből, hogy nem mindegyik tartja be. A falusi plébánosok nagyon sokszor házvezetőnőt tartanak, aki fiatal, és legalább elfogadható kinézete van, és a házvezetésen kívül másra is rávehető. Ezt általában az egész falu tudja, és szemlesütve tudomásul veszik az emberek. Még azt is, ha a házvezetőnő a "szentlélektől" teherbe esik, és szül egy, esetleg több gyereket.
Más a helyzet a városban. Ott egy templomban több pap teljesít szolgálatot, és együtt is élnek. Itt is van házvezetőnő, aki ellátja a ház körüli teendőket. Még az is előfordulhat, hogy ágybabújik egyikkel, vagy másikkal. De a városi papok közül kerülnek ki a botrányhírekben szereplő papok. Az, hogy férfivel szexelnek, nem hír. Lakáson belül elintézik, onnan ez nem szivárog ki. De közülük kerültek, kerülnek ki a "botrányhősök", akik gyerekeket molesztáltak, vagy molesztálnak, azaz a pedofilek.
Ennyit a konzervatív keresztény papokról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!