Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális hogy maszturbálás közben szoktam feldugni dolgokat?
Figyelt kérdés
Csak mert ezt most így nem tudom hogy ez normális e2021. okt. 23. 03:12
1/9 anonim válasza:
Attól függ mit?Vibrátort,vagy mást?Férférfi vagy nő vagy?
2/9 anonim válasza:
Gondolom fiú vagy a fenekedbe, teljesen normális dolog, csak vigyázz, nehogy olyat dugj fel, ami sérülést okozhat vagy higiénia szempontból nem jó.
3/9 anonim válasza:
Én most vettem anál gyöngysort és nagyon megérte szerintem
21f
4/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mit dugsz fel? Voltál már pasival?
5/9 anonim válasza:
Ha élvezed, normális.
Egyesek szerint akkor is normális, ha nem élvezed :)
7/9 anonim válasza:
Semmi gond vele, arra figyelj olyan dolgokat dugj fel amit erre a célra találtak ki.
8/9 anonim válasza:
Ha élvezed akkor igen. Én is szoktam. És nagyon élvezem
9/9 anonim válasza:
Persze,hogy normális ,hisz gondolom azért teszed mert örömöt okoz!
Anno én kígyóuborkára húztam óvszert és azzal dugtam a fenekem,majd lecseréltem vibrátorra ill élethű dàkóra....
Már nem használok segédeszközt mert van hús vér dàkó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!