Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom,hogy bi vagyok e. Akik rájöttek,mikor vagy hogyan jöttetek rá? 29/F
Normális válaszokat kérek.
Nem trollkodni vagyok itt.
Köszönöm.
Gyerekként öltözőben figyeltem a fiúkat,tetszett ha gatyában láttam valakit és elképzeltem a farkát,ha meztelenül láttam még jobb volt és felállt minden ilyen helyzetben.
Kamaszként már együtt vertem másokkal akkor is néztem,izgatott ahogy veri és élvez,majd jött az egymásnak verés.
Tehát mindig egyértelmű volt hogy bi vagyok,de egy folyamat amíg elfogadtam.
Mindig megnéztem a csajokat is. Gondoltam összehasonlítás, vagy irígység miatt. Mikor nagyon ki voltam éhezve csajokat is megkívántam. Betudtam annak hogy ki vagyok éhezve és ilyenkor mindegy.
Egyszer feltöltött ide egy képet egy lány, hogy milyen a puncija....Nézegettem, nézegettem. Egyre inkább azt éreztem hogy de elnyalogatnám.
Tavaly hármasoztam egy párral. Bi alapokon szerették volna. Nem voltam benne biztos hogy akarom. Megbeszéltük, hogy ha nem jön be a dolog abba hagyjuk. Nagyon is bejött!
Rögtön eláztam ahogy a másik csaj punciját megsimogattam. Kicsit sem éreztem idegen érzésnek hogy kinyaljam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!