Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk az első talit ti honnan szerveztétek le?
Figyelt kérdés
Tehát hol érdemes? Főleg ha gyorsan akarom. Mert mikor van helyem és kanos vagyok akkor akarom, de ha kivertem már nem. Szóval értitek? De már sokszor eszembe jut és akarom nagyon...2021. okt. 19. 11:14
1/6 anonim válasza:
Nincs olyan haverod akivel esetleg ki tudsz ezt azt próbálni? Kevésbé feszengő mint egy idegennel. Én így próbáltam ki, kis iszogatás után.
2/6 anonim válasza:
Én itt is ismerkedtem már.
Egy havernál próbálkoztam,de balul sült el a dolog.Jobb idegennel,mert tudod mit akar,meg tudjátok beszélni kinek mik a vágyai.
3/6 anonim válasza:
Én hagytam magam felszedni egy ismeretlen pasinak. Jó volt vele.
4/6 anonim válasza:
Indexen, pár éve összejött a dolog.
5/6 anonim válasza:
Szórakozó helyen. Nem bhuzzibár hanem normális hely. Elégbátor húzás volt tőle.
6/6 anonim válasza:
Én is próbáltam ismerkedni de nem soke sikerült sajnos. A legtöbb esetben ugye haver esetében a legtöbbször ez rosszul sül el és a kapcsolat megromlik. Az idegennel pedig sok esetben az a probléma hogy átmegy zaklatásba a dolog vagy zsarolásba mert nekem van párom. Illetve az esetek 99%-ban a megbeszélteket sem tudják a partnerek betartani. Például én nem akarok opni de erőltetik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!