Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok nektek nem megalázó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok nektek nem megalázó mikor a szátokba élveznek?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen úgy érzem hogy megaláznak. Teljesen lealacsonyít. Mi lehet a megoldás hogy ne érezzem így? Vagy nektek is ez van? Mondom ezt úgy hogy én is szájba szeretek élvezni amúgy.
2021. okt. 18. 22:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
engem izgat, hisz ezert dolgozok, ezert szopok hogy elerjuk azt hogy a ge-ci elotorjon, elelvezzen. ez a jutalom
2021. okt. 18. 22:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se sikerül rávennem magam. Arcra még ok, de a szájba nem akarom.
2021. okt. 18. 23:05
 3/14 sandrisbp ***** válasza:
93%

nincs ennél jobb érzés, mikor a számban szinte felrobban az élvezettől egy jó farok.... semmi megalázó nincs benne.

Ha keményen megfogja a fejemet szopás közben a másik és úgy próbálja mozgatnia farkán, az lehet megalázó néha - pláne ha túl hátranyomja a farkát. De az, hogy a számba élvez valaki, az öröm, nem megaláztatás.

2021. okt. 19. 00:03
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Egy cseppet sem megalazo nekem, azért dolgozok hogy a számba élvezze :). Ha nem szeretném hogy a számba élveztem akkor csak kopnek a markomba és vernem neki.
2021. okt. 19. 00:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az voona ha az arcomra menne, szájba nincs ez az érzés. Viszont az izével, vagyis inkább az állagával nem vagyok még kibékülve. Igaz az ize se egy barack üdítő 😅. Én arra lennék kiváncsi hogy hogyan gyüritek le az öklendezö reflexet? Nekem mindig jön amikor lenyelem. Vagy ez ilyen fejben eldölö dolog? A tudat miatt van hogy mi az?
2021. okt. 19. 06:51
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Külön kérni szoktam hogy az arcom helyett inkább a számba.Semmi bajom vele.Izgató. :)
2021. okt. 19. 07:49
 7/14 anonim ***** válasza:
14%
Megalázó szerintem is. Sose hagyom. Ahogy a szájba dugást se.
2021. okt. 19. 09:13
 8/14 passzivffi ***** válasza:
100%
Aki szereti a spermát annak alap,hogy a szájba élvezzen a partner és többnyire lenyeli a spermát nem megalázó inkább jó érzés , hogy megérett a munka gyümölcse és jól érezte a partner magát
2021. okt. 19. 17:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem az.

Én élvezem. Ő élvezi. Kölcsönösen jól érezzük magunkat.

2021. okt. 19. 19:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha én saját elhatározásból veszem a számba, akkor azt pont azért teszem, hogy a végén megjutalmazzon. Ha egy szép egészséges darabon dolgozhatok, akkor végigcsinálom, mert szeretem a számba kapni, illetve a partnernek is így a legjobb, mert elélvezhet, ahogy szeretné, nem kell semmit sem félbeszakítani.
2021. okt. 20. 01:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!