Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2fiú 1 lány felállásról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Ki az akit izgat és miért?2021. okt. 18. 16:25
1/9 anonim 

válasza:

Engem izgat. Ketten foglalkozni a csajjal esetleg egyutt oralozni a csajjal. Kinyalni a csajt ugy h mas elvezett bele. Ilyesmi.
De senki se ilyen bevallalos
2/9 anonim 

válasza:

Eleg kemeny lehet..de van benne izgi faktor
3/9 anonim 

válasza:

Nem olyan rég kezdett el ez izgatni. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet az, amikor egy fiú meg egy lány együtt orálozik rajtam.. Illetve miközben a csajt dugom a srác nyalja a farkamat.. :D
5/9 anonim 

válasza:

Párhoz jwlentkező borsodban? Max 32 éves korig srác vagy pár!
6/9 anonim 

válasza:

A barátnőm tudja,hogy bi vagyok,és alkalmanként betàrsul mikor a pasimmal szeretkezünk!
8/9 anonim 

válasza:

Elveznem hogy ketten egyszerre szopjak a farkam. Vagy nyaljak a seggem. Dugnam a cajt es pasi johet hatulrol. Vonatozas izgi
9/9 anonim 

válasza:

Izgató. Volt benne részem, most is szívesen csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!