Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi vágyakkal rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi vágyakkal rendelkező srácok ti már kipróbáltátok?

Figyelt kérdés
Én szeretném kipróbálni sráccal de mégse jutok el addig soha. Mindig valami közbejön. Nem nekem... Szóval ti hogy hoztátok össze az elsőt?
2021. okt. 18. 09:37
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Én még sehogy, szeretném kipróbálni de nem mindenáron, viszont általában olyan pasikkal hoz össze a sors akik erőszakosak, próbálnak meggyőzni arról hogy nekem jó lesz az is amit nem akarok stb stb, szóval már picit feladtam, de lehet csak én futottam bele rossz emberekbe.
2021. okt. 18. 09:46
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos még nekem sem sikerült... Pedig szívesen kipróbálnám...
2021. okt. 18. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Még nem, de egy jó ideje vágyom rá.
2021. okt. 18. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Igen, egy haverral kis alkohol után.
2021. okt. 18. 10:53
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Szexpartnerkeresőn. Én nőket kerestem, de nekem csak pasik írtak. Nagy unszolásra találkoztam az egyikkel, aki leszopott. Érdekes volt, előtte csak nők voltak, így hiányzott a "nő", hangok, bőr, érintés, stb.

Végülis elélveztem, de akkor is olyan felemás volt. Nem is kért cserébe semmit, se kiverni vagy ilyesmi. Ő egyébként férfias volt, talán egy lányos fiúval más lett volna, nem tudom.

2021. okt. 18. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem sikerült.
2021. okt. 18. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Egy ideig én is hasonló cipőben jártam, sosem jött össze a tali. Utána egy idősebb pasival össze jött de csak egyoldalúan én le cumiztam. Szeretem volna ha lesz más is de nem jött össze... Őszintén megvalva nem volt rosz de nem is volt nagy élmény. Azóta próbálok fiatalabat keresni de valamiért félek el menni a talira.
2021. okt. 19. 00:49
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Kipróbáltam,kivertük egymásnak.

Itt ismertem meg.

2021. okt. 19. 04:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálnám egy helyes fiatal fiúval. Nekem nem jönne közbe semmi. Írhattok privit. :)
2021. okt. 26. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!