Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamza Alexa szerintetek csinos?
Figyelt kérdés
Fiatal transz csaj2021. okt. 13. 13:18
21/229 Igen, én vagyok! :) válasza:
Írt a tiktok videóm alá egy kis simpelést xD
25/229 A kérdező kommentje:
Insta, tiktok ezeken fent van rá kell keresni
2021. dec. 12. 15:05
26/229 anonim válasza:
#22 egy kiskorú, provokatív, borzasztó buta transzi, az ilyenek miatt utálják sokan a melegeket.
28/229 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Instán vannak tök jó képei. Ha lenne melle én simán rámennék.
29/229 anonim válasza:
Dehogyisnem miatta. Melegként mondom, hogy rosszul vagyok amikor az ilyen semmirekellő, ostoba, ízléstelen, direkt provokatív lmbtq személyeket mutogatják a médiában, és mindenki ezekre asszociál ha meghallja a meleg szót.
30/229 A kérdező kommentje:
Hamarosan 18 lesz szerintem biztos megcsináltatja a melleit
Remélem fog hirdetni ő is, Gagastar mellett lenne újabb kedvenc
2021. dec. 15. 08:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!