Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hamza Alexa szerintetek csinos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamza Alexa szerintetek csinos?

Figyelt kérdés
Fiatal transz csaj

2021. okt. 13. 13:18
 221/252 anonim ***** válasza:
88%
Alexa csak a 200 kiló smink miatt néz ki elfogadhatóan. Amúgy alapból nem szép szerintem.
okt. 7. 06:00
 222/252 anonim ***** válasza:
77%

Es ezeknek meg rajongoik is vannak :D

Aki megdugja remelem elkap tole valamit szexualis uton!

okt. 8. 06:09
 223/252 A kérdező kommentje:

222

Neked ez mitől lenne jó? Illetve aki 1x is volt Alexával (szerencsére én ennél jóval többet) ők tudják a biztonságra.

De ez bármelyik normális hirdetőről elmondható legyen az transzlány is

okt. 9. 11:00
 224/252 A kérdező kommentje:

Tudják, hogy ad a biztonságra.

Így pontosabb.

okt. 9. 11:01
 225/252 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon mű

Nem tetszik

okt. 27. 15:26
 226/252 anonim ***** válasza:
89%
Azota lettek mellei,én kb 3hete bekólázva seggbe basztam,taknyosra szoptattam, mellbe kúrtam.😃 Amúgy kajak nagy flash volt
okt. 28. 16:02
 227/252 A kérdező kommentje:
Simán megéri, Gagastar ugyanez
okt. 28. 21:48
 228/252 anonim ***** válasza:
100%
Mostani állapotában nagyon basznám
nov. 11. 21:32
 229/252 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne, mert vékonyka és az arca is feminim kicsit, nem lenne rossz, csak hát... Túl magas. Ez a baj vele főleg. Legalább 170cm alatt lenne, de még tőlem is magasabb szerintem. (Mondjuk a képeken ez mem látszik, de amit ír róla a profilján az már magas)

Mondjuk a farka is nagy kicsit, nekem jobban bejönne egy feminimebb farok, ami nem ennyire vastag és hosszú.

Egyébként tényleg dugtál vele?

Van egy sokkal jobb transzi csaj fent rosszlányokon, én azt próbálnám ki de nagyon. csak sajnos ő is meg van áldva ezzel a magassággal, de ahogy kinéz a csaj, elnézném ezt neki.

nov. 11. 23:32
 230/252 anonim ***** válasza:
100%
Melyikre gondolsz, utolsó?
dec. 9. 03:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!