Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas mérettel rendelkező srácok, engednétek, hogy egy kezdő srác megfogja nektek, esetleg mást is?
Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 15:23
1/9 anonim válasza:
Biztosan megengednék. Itt a gyakorin vannak sokan.
2/9 anonim válasza:
uhh de jo lehet egy hatalmast megfogni.en issssssssssssssss
4/9 anonim válasza:
csak fogdosni biztos nem nekem abban nincs izgalom
meg kezdőként nehéz is lenne a behatolás...max. ha nagyon ki lennék éhezve elég lenne egy orál
6/9 anonim válasza:
Megfoghatnám valakinek? Nekem ennyi is elég, ha csak ennyit enged az illető!
7/9 anonim válasza:
Nem. Úgysem akarja ezt sem komolyan, inkább hagyjuk!
8/9 anonim válasza:
Mi a hatalmas?😃 nekem átlagos 18/5,5. De miért ne?
9/9 anonim válasza:
Mi számít hatalmasnak?🤔
Az enyém 22/6-os, és már volt néhány barátom, haverom, edzőtársam és sporttársam akik lecsekkolták a kezükkel is.
Ja, és az egyesületben két gyúró srác is minden alkalommal "kezelésbe" veszi 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!