Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi lany vagyok es egy lannyal mar egy ideje beszelgetek snapchaten es szoktunk egyasnak kuldeni izgi kepeket. Puncin kivul mar mindent megmutattunk egymasnak, de a bugyi meg nem kerult le eddig. ?
Figyelt kérdés
Ugy szeretne o, hogy a puncinkat egy videohivas kozben mutassuk meg egy kozben masztizzunk. Nekem elegge szoros a puncim. Meg sose vagtam le. Szerintetek szedjem le amielott megmutatom, vagy igy is tetszene neki?2021. okt. 8. 15:56
1/8 anonim válasza:
Ha nem szeretnéd leszedni, akkor hagyd, ne más miatt csináld. Ha meg szerencséd van még az is lehet, hogy pont ez tetszik neki :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tetszene-e úgy neki, vagy szeretné-e hogy a kedvéért fazonra nyírd vagy borotváld. Persze csak ha te is akarod.
3/8 anonim válasza:
Így is tetszene neki és videóhívásban mutasd meg ha ezt akarod... ha nincs tel., élő videó akkor snapen bárki lehet a vonal túlvégén csak szólok.
4/8 anonim válasza:
Ha neked így kényelmesebb, akkor maradjon. Ha így nem tetszel neki ( nem fogad el olyannak amilyen vagy) akkor baj van.
5/8 anonim válasza:
Akkor már miért nem találkoztok élőben?
7/8 anonim válasza:
Érdekes, hogy senki sem mondja hogy nem kéne neten meztelen fotókat küldözgetni magadról. Most még tiniként lehet, hogy jó buli, de ha pár év múlva szembejön majd veled a saját meztelen képed a neten, amikor már "komoly" ember vagy, karrier tervekkel, akkor már lehet nem fogsz annyira örülni. Ha mindenképp küldözgetni akarsz, legalább a fejed ne látszon egyiken se.
8/8 anonim válasza:
kérdezd meg,hogy szeretné e hogy megnyird?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!