Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mekkora a pénisze?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 13:29
23/32 anonim válasza:
15 max 16cm hosszú. Vastagság az kérdöjel, talán olyan 4.5 körül lehet. Ja és 30 éves vagyok.
26/32 anonim válasza:
Összegyűltek itt a nagyfarkúak ? :D Ember tudjátok már mekkora 6 meg 7 cm, nem vagytok normálisak. Még az 5 is nagyon nagy és ritka majd itt minden 2. bernek 7cm. Csak úgy mondom egy dobozos pepsi pl. 5cm. Neked majdnem másfélszer akkora ? Na hagyjuk már...
27/32 A kérdező kommentje:
Enyém is 16cm mereven
2021. okt. 4. 18:49
28/32 anonim válasza:
15cm korul van,nem tudom milyen vastag
29/32 anonim válasza:
Ez megint egy buta kérdés akár hányszor megírtam,azt írták kamu.
Írtam email címet,hogy nézze meg.A válasz nem biztos nem a tied.
Akkor ennek mi értelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!