Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy teszitek a bokszerbe a péniszeteket?
Figyelt kérdés
Felfelé, lefelé, oldalra?2021. okt. 3. 10:14
21/28 anonim válasza:
#2-es és 4-es vagyok.
Feszülős boxert hordok, az megtartja, meg nekem alapállapotban nem annyira kicsi.
22/28 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek lecsúszik, ha leul, vagy bármit mozog. Nekem se kicsi, de napvegere lefelé áll mindig.
23/28 anonim válasza:
Túl feszest sem tudok hordani, mert lógós a herezacskóm, és idegesít, ha szorít nagyon. Egyébként kényelmes így lefelé, csak akkor van baj, mikor spontán merevedésem van, akkor nagyon dudorodik. Vagy nagy melegben ha beizzadok, összeragad a farkam a zacsival.
25/28 anonim válasza:
Általában bal oldalra teszem el. Így jobban rajta tartja a nadrág a fitymámat a makkomon. Ha lefelé hordom hajlamos levetkőzni.
27/28 anonim válasza:
Mindig lefelé rakom el mert így kényelmes. Ha felfelé raknám el, akkor majdnem kilóg a vége (lankadtan 13cm)
28/28 anonim válasza:
Mivel én bő lengős boxer hordok csak lógva helyezkedik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!