Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire minősűl megcsalásnak ha már van egy fiúm de lefekszek egy lánnyal? Ha meg tudná a fiúm h lefeküdtem egy lánnyal haragúdna? Erre legfőbb képen fiúk válaszóljanak.
Pasija válogatja. Volt olyan pasim akinek ez nem tetszett, a mostanit nem zavarja, meg volt aki felizgult rá.
Ja bocsi, csaj vagyok.
Első, kösz de ki hagynám.
Második, kutyával...😆😆 bocsi, érthető, de én nyilván nem csinálom meg ha megcsalásnak minősűl, csak ki próbálnám h milyen is lánnyal.
Harmadik, köszi a választ.
Csak majd légyszi olvassátok el még egyszer mert az első kérdésemre valahogy nem kaptam választ😅.
Ugyan úgy megcsalásnak számít, attól még hogy a saját nemedből csinálod valakivel.
Azt meg mi nem tudhatjuk hogy a te fiúd, emiatt megharudna-e.
Megcsalásnak megcsalás. Az más kérdés hogy én pl lánnyal engedem a kalandokat a páromnak :)
26/F
Szó szerint értelmezve megcsalás.
Ugyanakkor mivel egyrészt nem egy pasival tette (ergo nem lecserélni akar), másrészt ha nem azért csinálta mert velem nem elég jó a szex (vagyis pótlásként), akkor engem nem zavar.
Én is pontosan ugyan ezt a kérdést akartam feltenni a napokban. Nekem a barátom azt mondta korábban hogy azt csinálok lányokkal amit akarok. Hogy mennyire gondolta komolyan azt nem tudom de lefeküdtem egy lánnyal. És -egyelőre- nem tudja. Nem tudom be kéne e avatnom vagy sem. Bocsi az offért, a lényeg az hogy csináld azt amit akarsz. De azért előtte elméleti szinten kérdezd meg mit gondolna
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!