Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az mennyire minősűl megcsalásn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire minősűl megcsalásnak ha már van egy fiúm de lefekszek egy lánnyal? Ha meg tudná a fiúm h lefeküdtem egy lánnyal haragúdna? Erre legfőbb képen fiúk válaszóljanak.

Figyelt kérdés
19/L
2021. szept. 30. 14:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Vegyétek be harmadiknak. Úgy biztos nem haragszik meg.
2021. szept. 30. 14:19
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
én ha megtudnám, hogy a barátnőm megcsalt tuti kidobnám, nem érdekel fiúval, lánnyal, kutyával, ufoval csinálta
2021. szept. 30. 14:20
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Pasija válogatja. Volt olyan pasim akinek ez nem tetszett, a mostanit nem zavarja, meg volt aki felizgult rá.

Ja bocsi, csaj vagyok.

2021. szept. 30. 14:20
 4/13 A kérdező kommentje:

Első, kösz de ki hagynám.

Második, kutyával...😆😆 bocsi, érthető, de én nyilván nem csinálom meg ha megcsalásnak minősűl, csak ki próbálnám h milyen is lánnyal.

Harmadik, köszi a választ.

Csak majd légyszi olvassátok el még egyszer mert az első kérdésemre valahogy nem kaptam választ😅.

2021. szept. 30. 14:31
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Minden olyan cselekvés megcsalásnak számít, amit már nem tennél meg egy barátoddal vagy családtagoddal. Viszont vannak férfiak, akiket nem zavar vagy izgat, ha a párjuk egy nővel csinálja..
2021. szept. 30. 14:39
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Ugyan úgy megcsalásnak számít, attól még hogy a saját nemedből csinálod valakivel.

Azt meg mi nem tudhatjuk hogy a te fiúd, emiatt megharudna-e.

2021. szept. 30. 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Megcsalásnak megcsalás. Az más kérdés hogy én pl lánnyal engedem a kalandokat a páromnak :)

26/F

2021. szept. 30. 15:07
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Szó szerint értelmezve megcsalás.

Ugyanakkor mivel egyrészt nem egy pasival tette (ergo nem lecserélni akar), másrészt ha nem azért csinálta mert velem nem elég jó a szex (vagyis pótlásként), akkor engem nem zavar.

2021. szept. 30. 15:09
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

Én is pontosan ugyan ezt a kérdést akartam feltenni a napokban. Nekem a barátom azt mondta korábban hogy azt csinálok lányokkal amit akarok. Hogy mennyire gondolta komolyan azt nem tudom de lefeküdtem egy lánnyal. És -egyelőre- nem tudja. Nem tudom be kéne e avatnom vagy sem. Bocsi az offért, a lényeg az hogy csináld azt amit akarsz. De azért előtte elméleti szinten kérdezd meg mit gondolna

18l

2021. szept. 30. 15:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésemre a válaszokat, akkor nem csinálom lánnyal mert nem fogom meg csalni még ha nem is tudná meg, meg bízik bennem és nem fogom elbaszni a bízalmát, még egyszer köszi mindenkinek.
2021. szept. 30. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!