Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy glory hole-ban lehet csak kiverni?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni, hogy több farkat magamra verek, és gondoltam esetleg ott jól lehetne2021. szept. 22. 23:24
1/5 anonim válasza:
Lehet, de én inkább nem ilyen helyen próbálnám ki
2/5 anonim válasza:
Ugyanez érdekel engem is, mint téged kérdező. Csak én nem állnék meg a kiveréssel :D
Egyébként nem gondolom, hogy ehhez kifejezett glory hole kell. + az 1-esnek igaza van.
3/5 anonim válasza:
Ki lehet úgy is hogy szervezel magadnak annyi pasit ha belemennek. Ha egy csinos nő vagy könnyebb dolgod lesz (bár répáznod is kell nem csak verned), ha pasi... hát akkor sem lehetetlen de akkor is kell furulyáznod.
4/5 anonim válasza:
Hol van glory hole? Szivesen kiprobálnám. N
5/5 anonim válasza:
A szülészeti és nőgyogyászati klinikával szemben. glory cafe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!