Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lehet? Hogy kezdjek neki? Mit csináljak?
Bocsi az ékezetek miatt de telóról könnyebb.
Ja meg azert is bocsi h hosszu lesz.
Szoval.
Osszeismerkedtem egy fiatal vekony magas sraccal egy szabadstrandon.
Dus focista szokes barna haja van ami nagyon bejon. Es nagyon picit lanyos stilusa van.
Vagy inkabb olyan nyunyo szeru. De nem nyavog.🤣
Allandoan osszeborzolom es beleturok a hajaba es hagyja meg nevet.
Tobbszor is talalkoztunk mar, aludt is nalunk meg furdott es mivel 1 agyam van igy egyutt aludtunk mindig.
Ejjel kicsit megfogtam neki es lankadtan kb 10cm lehetett. Teljesen beizgultam ugyhogy ki is vertem mellette mig aludt.
Elottem oltozott at a szobaban igaz kicsit elfordulva.
Olyan kis maganak valo.
Egyebkent focizik.
Szulei leszarjak meg allandoan basztatjak a haverjai is.
Azt mondja van baratnoje de a facen semmi sem utal arra.
Egyszer messengeren irta hogy unatkozik.
En poenbol mondam neki h verje ki.
Erre azt mondta h o nem szokta.😲🤔. Miiiiii?
Hat ez hogy lehet.
Irom neki poenbol h akkor szoljon valakinek h verje ki neki.
O nem olyan, helyette inkabb ps-ezik meg filmezik. Pff.
De mindig ir h otthon vagyok e hetvegen mert akkor atjonne, pedig 40km-errel messzebb lakik de jar neha arra amerre en lakom.
Multkoraba lekeste az utolso vonatot es ram irt hogy lekeste a vonatot es 5 orat kell varnia mig a masik jon.
Nem irtam neki vissza, de gondolom azt varta h felhivjam magamhoz addig. De ejjel nem biztos h dijjaztak volna.
Tuti vagyok benne h meleg lehet, de megsem vagyok benne biztos.
Foggalmam sincs hogy kezdjek neki, mert nem tudom mit mondjak vagy mit es hogyan csinaljak.
Raadasul nagyon bejon es erzek is iranta valamifele vonzalmat.
Tanacs kellene h mit es hogyan csinaljak.
Milyen jelekre figyeljek stb.
Koszi a normalis valaszokat.
Bi fiu vagyok.
Annak alapján,amit leírtál,elképzelhető,hogy meleg vagy bi.Az hiba volt,
hogy kihagytad azt az öt órás dolgot.Próbálj minél többet lenni vele.
Mozi séta,kis pija.Vagy nézzetek együtt filmeket,valamelyikőtöknél.
Sok-sok beszélgetés!
Hány évesek vagytok?
Lógjatok együtt sokat és beszélgessetek. Tereld néha a szex felé a témát, de ne nyomulósan azért.
De ha nem masztizik akkor hogy tereljem a szexre a témát?
Ilyen tenyleg van h valaki nem masztizik?
O 16
En idosebb.
"De ha nem masztizik akkor hogy tereljem a szexre a témát?"
Akkor meg is van a téma. Kérdezd meg, hogy miért nem. Mondd, hogy te meg igen. De szerintem személyesen, ne online.
"Ilyen tenyleg van h valaki nem masztizik?"
Elvileg van, de én nem ismerek ilyet. Igaz, nem is szokás erről nagyon beszélgetni, de fiúban szinte 100% csinálja (talán 97% volt valami felmérésben, de szerintem jó lesz az 100-nak is, mínusz pár, akinek szervi vagy lelki baja van). Lehet, hogy ő pont nem csinálja, de az is, hogy szégyelli elmondani. Ha ez van, akkor nem lesz egyszerű, tele lehet gátlásokkal.
4#
Lelki baja van az latszik.
Szulei elvaltak.
Anyja otthagyta apjaval.
Apja full alkesz.
Le sem szarja.
Nagyanyja is veluk lakik de o mar 89 eves, es csak ugy van maganak sajnos.
HA ez a sztori igaz, és nem egy álom leirata, akkor csinálj vele több programot, hívd át minden hétvégén hiszen írod hogy:
"mindig ir h otthon vagyok e hetvegen mert akkor atjonne"
Aztán mindeközben mondd el neki, hogy neked mennyire bejön, és többet is gondolsz vele, mint a játék.... stb. stb. >>>>>happy end
8#
Almaban elkezdem volna cum..i?
Vagy keltettem volna fel h cum.zzuk le egymast?🤔
Vagy mi?
Sajnáltam a vonat miatt, de en is keltem reggel es nem biztos h dijjaztak volna ha ejjel neki all kaputelefonozni!
Nem, nem kell bunkónak lenni és nyíltan nekiesni. Hozzábújsz, megérinted, símogatod. Ha van pozitív visszajelzés, akkor folytatod.
De ha ennyire a kifogásokat keresed akkor hagyd is inkább. Olyannak, aki majd megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!