Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz srácok, mit tennétek, ha egy pasi orálisan ki akarna elégíteni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 17:07
11/23 Mrcock válasza:
Isteni lenne egy szűz fiút felavatni!
12/23 anonim válasza:
Hagynám, sőt, ha megtetszene az övé, lehet, viszonoznám is
13/23 anonim válasza:
Nem tudom mit tennék. Főleg akkor ha már amúgy is nagyon kanos lennék. Akkor lehet végül belemennék. De ez akkor derülne ki.
14/23 anonim válasza:
Engednèm az enyém is szűz,fiú által,nő már szoppott le
15/23 anonim válasza:
Nem tudom. Szerintem engednem neki.
16/23 anonim válasza:
Nekem ilyen volt az első élményem fiúval (valójában ez abszolút az első szexuális élményem volt), 15 voltam a srác 18, tesójával voltunk jóba, és kozeledett felém, dumáltunk, egy hét után pedig átjött hozzánk és lecumizott
Én nem mertem neki semmit csinalni, nem is várta el
De nagyon jó volt
Szívesen benne lennék én is valakivel hasonlóban
22éves vagyok
18/23 anonim válasza:
Hagynám. Ha úgy alakul akkor viszonoznám is. 23/f
19/23 anonim válasza:
18ev alatti lányos vékony pesti srác irjon mar rám 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!