Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha a két fél nem egyszerre megy el?
Figyelt kérdés
Nálatok ez hogy megy?
Ha a passzív előbb megy el, akkor utána az aktív még d*gja, vagy inkább kézzel fejezi be? Nem kellemetlen a passzívnak elélvezés után még folytatni?
És mi van, ha az aktív megy előbb el?
2021. szept. 19. 10:41
1/4 anonim válasza:
Nálunk addig tart, amíg a partnerem, az aktív el nem megy, függetlenül attól, én elmentem-e már, de általában ritkán sikerül pusztán análtól elélveznem.
Ha úgy van, még aktus után rásegít nekem kézzel, ritkábban szájjal, de nem várom el, a legfontosabb számomra, hogy ő kielégüljön.
2/4 anonim válasza:
Mindig az zárja kulcsra az ajtót, aki később megy el, semmi más nem történik ezen kívül.
3/4 anonim válasza:
Ez sokszor így van.Megvárom míg a passzív ott van.Van hogy nem sikerül
ilyenkor le szopom hálából.
4/4 anonim válasza:
A barátommal úgy volt és van más partnerrel, hogy előbb leszop engem utána kedvére dughat, akár többször egymás után is. De az álandó a aprtenermnél nem volt elvárás, hogy kielégítsen, ha élvezni akart akkor megdugott ennyi. Azért voltam a szexbarátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!