Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első BDSM (light) élményetek?
Mi volt az első élmény? Nekem 17 évesen volt. Egy srác kérte, hogy a száját dugjam meg és hívjam k ö c s ö gnek. Mivel bejött a srác megtettem. Aztán később rájöttem, hogy élvezem én ezt. :D
Fiú vagyok, ha esetleg valakinek nem jönne át :P (Csak mert ilyenkor jön privi heteró srácoktól)
Egy vakrandin, előre meg beszélés nélkül a pasi egy kutya nyakörvet kötött a nyakamba és annál fogva durván huzta a fejem a 23 centis vastag farkára.
én 16 voltam ő 35.
Nekem is 17 évesen volt ha jól emlékszem. Puppy maszkot és farkincát tett rám illetve belém. Közben torkoztatott, pofozgatott vagy éppen pálcával ütötte a fenekemet, jó volt :)
20/F
15 evesen a szomszed sraccal hulyultunk, birkoztunk aztan belementem h kikotozzon es bekosse a szemem.
Finoman csiklandozott mindenhol.
Aztan nagy meglepi mikor lehuzta a nadragom es szopott mint atom.
De nem engedett elmenni vagy 20 percig. De utanna akkorat lottem mint atom.
Utana forditva csinaltunk.
Elveztuk mind a ketten.
Ez ment vagy 1 evig aztan koleszos lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!