Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti nem szoktatok ujjazni a feneketeket is maszti kozben?
Figyelt kérdés
Bi lany vagyok es az egyik osztalytarsammal tegnap kiprobaltuk a kozos masztizast otthon nalam es en kb 5 perc maszti utan kisse jobban felhuztam a labamat , hogy kenyelmesebben odaferjek es hogy o is jol lassa es elkezdtem a popsimat is izgatni es o nagyon meglepodott ezen. En mar kb 12 eves korom ota amiota masztizok ott is ujjazgatom es eddig azt hittem , hogy ez termeszetes. Nekem segit abban, hogy nagyobbat elvezzek. Ezutan mondtam neki, hogy probalja ki es vegul neki is nagyon tetszett. Mas lanyoktol kerdem, nalatok hogy van ez?2021. szept. 16. 16:49
2/13 anonim 

válasza:

Szia, én próbáltam már, de nekem annyira nem jött be, maradok inkább a sima csikló izgatásnál. 18L
3/13 anonim 

válasza:

Én anál-plugot rakok be olyankor.
4/13 A kérdező kommentje:
Es a plug csak a fenkedben van, vagy mozgatod is? En is gondolkodtam , hogy kene beszerezzek
2021. szept. 16. 16:54
5/13 anonim 

válasza:

Én rendszeresen ujjazom a fenekemet is. Szeretem. 25L
6/13 anonim 

válasza:

En is rendszereswn ujjazom kozben a fenekem is vagy neha beteszek egy ansl plugot es ujjazom a puncim.
7/13 anonim 

válasza:

Én is, bár én teljesen tisztában vagyok azzal, hogy ez nem mindenki gyakorolja/vágyik rá/kellemes.
9/13 anonim 

válasza:

Szoktam, bár inkább plugot használok. Van, hogy csak beteszem és a puncim ujjazom, de szoktam úgy is, hogy játszom a pluggal, kihúzom és újra be, engem ez baromira felizgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!