Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy srác, mit csináljak?
Egyetemisták vagyunk, a héten volt először óránk, és már akkor éreztem, hogy ez a srác pont az esetem, plusz van egy olyan megérzésem is, hogy nem feltétlen csak heteró.
Beszélgettünk pár szót, de óra után mindenki ment a maga dolgára. Megtaláltam FB-on is, de nem tudom hogyan kellene kezdeményeznem, teljesen tapasztalatlan vagyok ilyen téren, és lebőgni sem szeretnék, hogy pl. bepróbálkozok nála nyíltan, és kiderül hogy nem meleg.
Ezt vagy gyorsan lehet intézni, egy konkrét rákérdezéssel, és akkor ahogy írtad benne van a lebőgés veszélye.
Vagy van az, hogy közelebb kerülsz hozzá, barátkoztok, közös buli vagy elmenni piálni valahova ahol oldódik a hangulat, esetleges egymásnál alvás, szex téma, csajok stb...Nekem is ilyen volt az első, szerintem min 4 hónap volt kb mire kiderült... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!