Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undi kerdes lesz, de elitelendo, ha felizgatnak az apolatlan nemiszervek?
Biszex vagyok, szoval nalam a punci es a farok is jatszik ilyen teren. Meg nem volt dolgom apolatlannal egyikbol sem, de egyre tobbszor nezek olyan kepeket ahol smegmas penisz, vagy ugyan ennyire mosdatlan punci van. Ezeknek biztos nagyon eros szaga es ize lehet es oszinten szolva engem baromira felizgatnanak. Egyszer nyaron ereztem egy embernel nagyon eros farok szagot es beinditott.
Mennyire elitelendo ez? Nem szoktam reklamozni es en apolt vagyok maximalisan, de egy ennyire apolatlan es masok szerint gusztustalan puncit vagy farkat olyan szivesen kenyeztetnek szajjal.
21/F
Lehet, hogy nem is az ápolatlan nemi szervek vonzanak, hanem a használatban lévők :)
Pld, én is szeretem nyalni a feleségemet, amikor már nagyon fekizgult és csupa lucsok :) , vagy amikor már dugás után vagyunk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!