Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Undi kerdes lesz, de elitelend...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undi kerdes lesz, de elitelendo, ha felizgatnak az apolatlan nemiszervek?

Figyelt kérdés

Biszex vagyok, szoval nalam a punci es a farok is jatszik ilyen teren. Meg nem volt dolgom apolatlannal egyikbol sem, de egyre tobbszor nezek olyan kepeket ahol smegmas penisz, vagy ugyan ennyire mosdatlan punci van. Ezeknek biztos nagyon eros szaga es ize lehet es oszinten szolva engem baromira felizgatnanak. Egyszer nyaron ereztem egy embernel nagyon eros farok szagot es beinditott.

Mennyire elitelendo ez? Nem szoktam reklamozni es en apolt vagyok maximalisan, de egy ennyire apolatlan es masok szerint gusztustalan puncit vagy farkat olyan szivesen kenyeztetnek szajjal.

21/F

2021. szept. 8. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Ajánlom a cigány csajokat, nekik akkor is büdösebb ha megmossák.
2021. szept. 8. 22:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a tippet :D
2021. szept. 8. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy akinek ilyen a nemiszerve, általában nem csak az ápolatlan, hanem az egész személy.
2021. szept. 8. 22:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom es ez a gond. Engem az apolatlan szemelyek taszitanak es nem tudnek veluk lefekudni. Maximum akkor tudna csak mukodni ez a dolog, ha valakit izgat, hogy akkor is kenyeztetem szajjal, ha ott direkt nem mosdik napokig. :)
2021. szept. 8. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Na pont ezért mondtam a cigány csajokat, ápolhatják is akkor is olyan kb mintha egy magyar sose mosná, pláne ha kicsit meg izzadnak.
2021. szept. 8. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy nem is az ápolatlan nemi szervek vonzanak, hanem a használatban lévők :)

Pld, én is szeretem nyalni a feleségemet, amikor már nagyon fekizgult és csupa lucsok :) , vagy amikor már dugás után vagyunk... :)

2021. szept. 9. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!