Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bisex pasik,hogy sikerül egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bisex pasik,hogy sikerül egy nöi formás fenék után beledugni egy szörös férfi fenékbe?

Figyelt kérdés
Moderátorok nyugodtan tiltsátok le a kérdést semmi bánto nincs benne csak kiváncsi vagyok
2021. szept. 6. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Formás női fenékbe beledugnám, és az én nem szőrös férfi fenekembe meg más dugja;)
2021. szept. 6. 17:35
 2/10 steven95 ***** válasza:
81%
Valszeg ez a különbség a biszex és a hetero között. Bár attól hogy valaki biszex/meleg még nem automatikusan része a szexuális életének az anál.
2021. szept. 6. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom ezt végigpörgetni.

[link]

Lényeg: Nem tudom miért gondolod, hogy egy férfi segg kötelezően szőrös. Sok fiatal srácnak szőrtelen a feneke, de borotválni is lehet, ha amúgy van rajta szőr.

26/f, biszex

2021. szept. 6. 18:14
 4/10 A kérdező kommentje:
ez undoríto 3as ezek a képek egy hetero számára hányinger legyen az szörös vagy szörtelen fenék
2021. szept. 6. 18:25
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem szőrös fenékbe dugom bele, hanem kis kerek lányos popsiba. Ennyi. :)
2021. szept. 6. 18:51
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
4. Neked elhiszem, hogy az heteróként, de én nyilván dugnék ezek közül elég sok srácot biszexként.
2021. szept. 6. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#3:

Tök jó ez a linkelt thread. ;) <3

2021. szept. 6. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szőrös mackó alkatú bi pasiként, akinek vonzó, szép fenekű bi neje van, mi is találunk olyan férfi partnert (párt, csajt), akinek mindkettő hátsó bejön. Ill. mindketten megfelelünk számára, számukra.
2021. szept. 8. 00:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
simán
2021. szept. 8. 07:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen el foglak kedvetleníteni és minden eddigi egysíku elképzelésedre ellenére:

1. Biszex vagyok, de nem szoktam fiúkat dugni (minden egyéb, kisebb dolog érdekel velük)

2. A szörtelen feneküeket választom (nem dugásra)

3. még a csupasz és gyönyörű csaj popsik esetében sem preferálom az oda való behatolást, leginkább a puncit szeretem "használni" e célra.

Amúgy meg ahogy fentebb írta valaki heteróként nem érdeemes kutatni, a miérteket. Azért biszex aki biszex, mert megvan benne a vágy így vagy úgy olyasmire amire a heteróban nincs. A melegeknek sem írom ki, hogy dehát szerintem olyan szép ez a punci, miért nem akarod betenni oda? Nyilván tudom a választ.

2021. szept. 9. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!