Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akit heteró létére nem zavarná ha a párja biszex lenne és keresne is magának szexpartnert a saját neméből?
Engem nem hinné, hogy zavarna, de még nem voltam ilyen kapcsolatban. Eleve érdekel a nyitott kapcsolat kérdése, mármint úgy értve, hogy kipróbálnám, akkor is, ha a párom heteroszexuális lenne. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudnám jól-, vagy rosszul kezelni. Amíg egyszer meg nem próbálom, addig úgysem derül ki.
F
Én minden kapcsolatomat komolyan veszem, akár barát akár pár és volt egy távkapcsolatom, ahol a másik fél biszex volt, sokat beszélgettünk a dologról és bár megértéssel kezeltem és semmi gondom nem volt vele, picit mind ott volt, hogy vajon elég lehetek-e neki én is, meg tudok-e neki mindent adni, vagy van, amiből hiányt kell szenvednie miattam.
A kérdés második fele viszont már kicsit más, ha partnert is keresne akkor azt nem tudnám a legjobban kezelni szerintem, akkor előbb vagy utóbb belekeverednék abba a gondolatba, hogy tényleg nem vagyok elég (jó) neki. Az meg megint más dolog, ha a biszexualitását velem együtt akarná kiélni, ehhez hatalmas fokú bizalomra lenne szükség minden oldalról, akkor talán belemennék (de eleinte biztosan nem, nem 2 emberrel akarok lenni, hanem a párommal egyedül) és még azt is el tudom képzelni, hogy talán élvezzem és ha nem is rendszeresen, de egyszer-egyszer csináljunk ilyet is. Ha titokban keresne magának bármilyen nemű partnert, akkor viszont semmi bizalom és hamar véget is érne a kapcsolat.
22/F
Ha feltekefel az mindegy hogy milyen neművel.
Ha biszex az nem gond, az emberek fele kb az, a gond az ha felrekefel
Nem kell feltétlen, hogy édes hármas legyen, de jelen szeretnék lenni.
F/32
Nálunk is szóba került. Nem tartom magam biszexnek inkább kíváncsi heteró nőnek. Párommal szóba került, hogy mivel azt amit egy nőtől kaphatok ő nem tudja megadni így nyugodtan nyissak ebbe az irányba...
Persze imádná ha a szeme láttára tenném ezt... 😀
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!