Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi lehet, én teljesen nem értem hogy most mi van? Nőkről lenne szó.
Szóval van egy régi csaj ismerősöm aki mindig is domináns volt az életbe a kapcsolataiban stb.
Lett egy elég vékonyka barátja aki valahogy elérte hogy behódoljon neki a csaj, állítólag annyira jó a szexben a pasi hogy a csaj megtesz neki mindent hiába domináns.
De most a pasi behozott egy másik csajt is a kapcsolatba, és az első csaj mintha annak a csajnak se tudna parancsolni, a pasi is általában az új csajt ölelgeti az ismerősöm meg ezt csak úgy hagyja.
Mi a fene van akkor most köztük?

1. Hogy jössz te a képbe?
2. Milyen domináns ember az, akit mindneki ledominál?:D Nem lehet, hogy csak te tartottad annak? Egyébként én kevés olyan embert ismerek, akiről egyértelműen meghatározható, hogy "na, ő domináns" mert a legtöbb emberi kapcsolat nem működik sokáig alá-fölé rendeltséggel. Persze, kisgyerek és a szülő, vagy főnök-beosztott esetén okés, de amúgy...
Az egész kérdés csak addig értelmezhető, amíg kategóriákban gondolkodsz. És mivel az emberke nem beskatyulázhatóak, igazából a kérdés invalid.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!