Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiperspermiás srácok, nektek mennyi jön?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 16:37
2/12 anonim válasza:
Kevés de megnézném egyszer egy hiperspermás élvezését élőben.
3/12 anonim válasza:
Én egyszer utánaolvastam, és rájöttem, jobb, ha csak a normál mennyiség jön. A hiperspermia oka, hogy folyamatos gyulladás áll fenn, amire a szervezet fokozott váladéktermeléssel reagál. Úgyhogy kösz, jó nekem így, ahogy van.
Amúgy a legtöbb nő számára teljesen indifferens, mennyi jön, a lényeg, hogy ki tudd elégíteni őket (ez az én véleményem is).
4/12 anonim válasza:
Egy hiperspermiás biszex aktív férfit megnéznék :)
5/12 anonim válasza:
Nekem som jön, nem tudom hogy az vagyok e, de linket nem tehetek ide.
6/12 anonim válasza:
3#
Erről én is olvastam!
Éa valóban egy gyulladás okozza!
7/12 anonim válasza:
6: gyulladás is okozhatja, de okozhatja a gének alakulása is, valamint egyéb más betegség is (kár cukor betegség is)
8/12 anonim válasza:
Tetszik hogy a 8 válaszból egyetlenegy válaszolt a kérdésre:D(priviben lehet ám linket küldeni:P)
9/12 anonim válasza:
De valaszoltak. Az elso eleg konkret volt.
10/12 anonim válasza:
Mekkora mennyiségtől van ez a hiperizé? Én sok spermát tudok kilőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!