Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok nektek mi a lényeg?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok nektek mi a lényeg? Mit rontok el?

Figyelt kérdés
A nyáron többször is ismerkedni kezdtem. Arcképet nem adok ki csak test és farok képet. Volt több srác is aki talit akart. Aztán eltűntek, törölték magukat. Miért ilyen nehéz az elsőt összehozni?

2021. aug. 25. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
98%

Nálam is mindenki eltűnik itt. :) Máshol viszont elég sok talit össze tudtam hozni. Bár megjegyzem, sokat is "dolgoztam" (azaz leveleztem) érte.

Nem az arcképtől függ egyébként. Aki akar valamit, annak majdnem mindegy az arc. Én nem vagyok egy különösebb Adonisz, de arcképküldés után már lényegében senki sem tűnik el. (Szóval ha olyan fázisba jut az ismerkedés, hogy már bevállalható az arcküldés.)

2021. aug. 25. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt rontod el hogy kamusokkal kezdtél kommunikálni. Ha lesz majd rutinod akkor két levélváltásból kiszűröd őket, ha még több rutinod akkor már a reglapja alapján látod mi a pálya és rá sem írsz.
2021. aug. 25. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is volt pár aki eltűnt bár nem innen valok voltak. De ami össze jött jó volt nagyon.
2021. aug. 25. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem adsz ki arcképet. Nem tudom miért kell fosni. Én is biszex vagyok, rólam sem tudja az égvilágon senki (se család, se barátok) és ez szeretném így is maradjon. Mégis privátban küldök arcképet és kérek is.

Kaptam már vissza bőven olyan arcképeket másoktól, hogy nagyon is örültem, hogy cseréltünk, mert mivel nem tetszett a másik, nem szívesen basztam volna el időt azzal, hogy találkozom vele személyesen.

2021. aug. 25. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
11%
Nekem pl az arc nem döntő csak a test és a kor.
2021. aug. 25. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
5. Értem. Nekem fel sem állna egy olyan srácra, akinek nem tetszik az arca. (Mint ahogy csajra sem.)
2021. aug. 25. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!