Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek mi a lényeg? Mit rontok el?
Nálam is mindenki eltűnik itt. :) Máshol viszont elég sok talit össze tudtam hozni. Bár megjegyzem, sokat is "dolgoztam" (azaz leveleztem) érte.
Nem az arcképtől függ egyébként. Aki akar valamit, annak majdnem mindegy az arc. Én nem vagyok egy különösebb Adonisz, de arcképküldés után már lényegében senki sem tűnik el. (Szóval ha olyan fázisba jut az ismerkedés, hogy már bevállalható az arcküldés.)
Mert nem adsz ki arcképet. Nem tudom miért kell fosni. Én is biszex vagyok, rólam sem tudja az égvilágon senki (se család, se barátok) és ez szeretném így is maradjon. Mégis privátban küldök arcképet és kérek is.
Kaptam már vissza bőven olyan arcképeket másoktól, hogy nagyon is örültem, hogy cseréltünk, mert mivel nem tetszett a másik, nem szívesen basztam volna el időt azzal, hogy találkozom vele személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!