Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klubban van esély hármasra lánnyal?
Nem ajánlom a klubbokat! Főként nem kezdőként!
A legjobb, ha partnert kerestek harmadiknak vagy hasonló elképzeléssel párt. Egyértelműen, nem könnyű összehozni a dolgot! De megéri várni rá!
Nejemmel annakidején két évig fantáziáltunk hármasról, négyesről, mire összejöttek. Ez a várakozási időszak arra is jó volt, hogy beérjen a vágyképünk! Mire odaértünk a megvalósuláshoz, addigra maximálisan tisztában voltunk, kivel, mit szeretnénk és nagyon sok ötlet összegyűlt bennünk. Sőt, a kapcsolatunk olyan szintre jutott, hogy magunkkal is teljesen tisztában voltunk. Maximálisan megbíztunk egymás és önmagunk hűségével! (Enélkül nem szabad belevágni!)
Profi partner is megoldás lehet, de vele nem tapasztalod meg a valódi kölcsönös élvezetet. (ő a pénzt fogja élvezni, nem azt, amit testileg, szellemileg nyújtasz / nyújtotok neki)
Negyvenes pár
Úgy tudom, a klubokban főleg nők szeretnek többesezni pasikkal, de én semmi ilyesmire nem vágyom, csak hármasoznék egy jót a párommal és egy lánnyal. Szóval pár sem jöhetne szóba, arra meg nem tudom mennyi az esély, hogy egy srác átengedi nekünk a barátnőjét úgy, hogy max csak néz minket. (Meg nem is annyira akarnám, hogy nézze, szóval ezért is zárnám ki a párokat.)
de azt mondják, még swingerben is nagyobb az esély hármasra, mint a neten találni valakit, szóval jók a kilátások :D
#4 ahány féle ember annyiféle vágyakkal látogat a klubba. Van aki gangbanget szeretne, van aki kisebb többest +2-3-x pasit, van aki csak párcserét, meg olyan is aki csak 1:1-hez keres partnert valamelyik zárhatóban (vagy éppen "semmit" sem csinál, csak beszélget, lazul, bulizik, jól érzi magát). S igen vannak olyan lányok is akik nyitottak édeshármasként csatlakozni más párokhoz. Hogy egy-egy buliban hányan lesznek ilyen lányok változó. Van hogy 4-5 ilyen szóló hölgy is van az adott klubban, vagy hogy 0 db.
Azt jól látod, hogy ha párral ismerkedtek akkor többnyire a pasi is szeretne jelen lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!