Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok ti veletek is volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok ti veletek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Tegnap leszopott egy fiú. Ami után már az egészet máshogy láttam. Meg is mondtam neki hogy nem akarom újra. Ma viszont akarnám, de nem fogok ráírni újra. Hisz na. Szóval ez normális, hogy ingadozik mit akarok? Amúgy ügyes volt mert nehezen megyek el és bírta 30 percig szopni a farkam, de nagyon nem volt más mint csajjal. Mondjuk lehet a dugást még kellett volna.
2021. aug. 24. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Igen ezzel a bi pasik nagy része így van. Nagyon kívánja, de az aktus után bűntudatot érez.
2021. aug. 24. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kiverem és ugyanez van. Sajna még nem szopott srác.
2021. aug. 24. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Azért érzel bűntudatot mert még nem fogadtad el saját magadban hogy biszex vagy. Ha majd kibékülsz önmagaddal akkor a bűntudat is elmúlik.
2021. aug. 24. 11:00
 4/6 kovpet ***** válasza:
100%

"Ma viszont akarnám, de nem fogok ráírni újra. Hisz na."

Egy "hisz, na" miatt elszúrnád mindkettőtök élvezetét? Ez nem okos dolog.

2021. aug. 24. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
en leápollak ma
2021. aug. 24. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem is így volt az első után pár napig, de azóta elfogadtam magamban hogy a nők mellett nekem az is bejön ha egy pasi szop le, illetve én szopom le őt. Dugás még nem volt de ami késik nem múlik...
2021. aug. 28. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!