Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez hogy is van nálam?
Lány vagyok.
Olyan 9-10 éves koromban történtek dolgok,szomszéd csajjal is,és még rajta kívül egy emberrel.Volt sok csók,tapi.sőtt mivel még kissebbek voltunk és nem tudtuk hogy megy ez.Egymásra feküdtünk és úgy elszórakoztattuk egymást:)A másik személlyel is,csók,tapi,és ennyi.Még senkivel nem voltam,a srácoktól valahogy hat nem is tudom..mégcsak fiú haverjaim sincsenek.Csak csajok:)És csak lánnyal tudnám elképzelni a szexet meg kb mindent.Mivel azért telnek az évek.És kezd erősödni bennem az érzés hogy én nővel akarom a dolgokat.Élni,és mindent.Egy srác képtelen megérteni és érzelmi alapon működöm.szóval így nem is értem mi történik velem.Nyílván nem vagyok hetero.de akkor mi?és a kiskori dolgok befolyásolhatták ezt,vagy bennem volt a hajlam es kijött?
Annyira zavaros minden...
Ha nem vagy hetero, miért ez a kategória?
Egyébként valószínűleg ott volt benned a hajlam, az hogy az ellenkező vagy a saját nemedhez vonzódsz-e, nem a neveltetésen meg a behatásokon múlik, erre születni kell.
Ha semmi vonzalmat nem érzel fiúk iránt, akkor nem lehetsz biszexuális.
És nyilván hetero se vagy.
Sztem nem kell magadat mindenféle képpen berakni egy kategóriába.
Nekem is évekig tartott rájönni, de tényleg semmi értelme nincs.
Csak tedd azt amit élvezel! Ha szerelmes vagy, akkor éld meg a szerelmet, ha szeretkezel (mindegy milyen neművel) akkor élvezd...stb
Lehet, hogy leszbikus vagy, de éppúgy lehet, hogy jön majd egy fiú, akivel annyira működik a kémia, hogy a csillagokat lehoznád az égről. Nem szabad elszalasztanod az egyiket sem, csak azért, mert x évesen magadra nyomsz egy bélyeget, hogy ide vagy oda tartozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!