Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most akkor ez hogy is van nálam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez hogy is van nálam?

Figyelt kérdés

Lány vagyok.

Olyan 9-10 éves koromban történtek dolgok,szomszéd csajjal is,és még rajta kívül egy emberrel.Volt sok csók,tapi.sőtt mivel még kissebbek voltunk és nem tudtuk hogy megy ez.Egymásra feküdtünk és úgy elszórakoztattuk egymást:)A másik személlyel is,csók,tapi,és ennyi.Még senkivel nem voltam,a srácoktól valahogy hat nem is tudom..mégcsak fiú haverjaim sincsenek.Csak csajok:)És csak lánnyal tudnám elképzelni a szexet meg kb mindent.Mivel azért telnek az évek.És kezd erősödni bennem az érzés hogy én nővel akarom a dolgokat.Élni,és mindent.Egy srác képtelen megérteni és érzelmi alapon működöm.szóval így nem is értem mi történik velem.Nyílván nem vagyok hetero.de akkor mi?és a kiskori dolgok befolyásolhatták ezt,vagy bennem volt a hajlam es kijött?

Annyira zavaros minden...

2021. aug. 17. 02:41
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem vagy hetero, miért ez a kategória?

Egyébként valószínűleg ott volt benned a hajlam, az hogy az ellenkező vagy a saját nemedhez vonzódsz-e, nem a neveltetésen meg a behatásokon múlik, erre születni kell.

2021. aug. 17. 03:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Átakartam rakni más kategóriába de elfelejtettem végül.
2021. aug. 17. 03:19
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Ha semmi vonzalmat nem érzel fiúk iránt, akkor nem lehetsz biszexuális.

És nyilván hetero se vagy.

2021. aug. 17. 05:21
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Valakivel közös gyereket, családot nem akarsz?
2021. aug. 17. 07:39
 5/6 anonim ***** válasza:
94%

Sztem nem kell magadat mindenféle képpen berakni egy kategóriába.

Nekem is évekig tartott rájönni, de tényleg semmi értelme nincs.

Csak tedd azt amit élvezel! Ha szerelmes vagy, akkor éld meg a szerelmet, ha szeretkezel (mindegy milyen neművel) akkor élvezd...stb

Lehet, hogy leszbikus vagy, de éppúgy lehet, hogy jön majd egy fiú, akivel annyira működik a kémia, hogy a csillagokat lehoznád az égről. Nem szabad elszalasztanod az egyiket sem, csak azért, mert x évesen magadra nyomsz egy bélyeget, hogy ide vagy oda tartozol!

2021. aug. 17. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Elég egyértelműen leszbikusnak tűnsz ezek alapján.
2021. aug. 17. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!