Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Idősebb bi/leszbikus nők!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb bi/leszbikus nők! Nektek tud vonzó lenni 1 fiatal lány nagyobb korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
A párom örülne egy fiatal bi csajnak azt tudom. 44F
2021. aug. 14. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Egy idősebb nőnek simán tud vonzó lenni egy fiatal lány.

Fordítva már izgalmasabb a kérdés.

2021. aug. 15. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
98%

A fiatalabbak külsőre úgy általában vonzóbbak szoktak lenni, de ez csak egy nagy általánosítás.

Én manapság pl nagyon sok tizenévest látok, akik nagyon elhagyták magukat. Sőt, az az észrevételem, hogy a saját korosztályom (38) sokkal jobban figyel magára, arra, hogy mit vesz fel (ne csak divatos legyen, hanem jól is álljon), mennyit sportol stb.

Úgyhogy inkább úgy fogalmaznék, hogy bármelyik nő vonzó tud lenni a számomra, kortól függetlenül, aki ad magára, nincs elhízva stb.

Viszont ez eddig csak külsőség, a "vonzalom" eddig tart, ez az az "első ránézésre" kategória.

Milyen szempontból érdekel egyébként? Kapcsolat? Vagy csak a külső?

2021. aug. 15. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:
98%

Igen tud, de nem a kora miatt. Egy fiatal is lehet kover-ormótlan-gebe stb.

Én 43 évesen fiatalabb nőkről fantáziálok, bár nem 20 évesekről.

2021. aug. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!