Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk ti fix szexhavert kerestek fiú terén?
Figyelt kérdés
Csak mert a melegek közt látom, hogy gyakran kell nekik új. Én meg fixet akarok, hogy ne kelljen betegségektől tartani.2021. aug. 13. 10:41
11/29 anonim válasza:
aha fixet.
Nem akarok vesszödni a kereséssel átveréssel kamusokkal és beszariakkal.
12/29 anonim válasza:
Eléggé nehéz sajnos nemhogy fixet hanem egyáltalán bárkit is találni aki nem kamuzik vagy hiteget. Pláne ha nem kapcsolatrol csak alkalmi "haverságrol" van szó. 28 f
13/29 anonim válasza:
Gyertek inkább tinderre, ez a fotók nélküli beírogatás céltalan sajnos :D 24/f
14/29 anonim válasza:
Tinder vagy grinder ? Nem tudom, csak hallottam a grinderröl. Romeon voltam már , de abszolult nem jött be...
16/29 anonim válasza:
14-es. Én romeon találtam 2 srácot aki eddig bekapta. :P :D
18/29 anonim válasza:
Csakis fixet, minden szempontból az a jó.
Megbízhatóságban, egészségben és diszkrécióban is.Olyat, akiben emberileg is megbízom.
Na, eddig csak két ilyen volt, sajnos.
Mondjuk,már férfi vagyok nem srác, de akkor sem alkalmizgatom.
19/29 anonim válasza:
Én fixet keresek, akivel rendszeresen szophatnánk egymást. Nekem sincs kedvem azon aggódni, hogy kitől mit kaphatok el.
28F Bp
20/29 anonim válasza:
Kitől mit kapsz el és ki ver át. Sok kamus , hitegetős, zsaroló van ezeken a társkereső oldalakon. Egyáltalán, ha társkereső és nem szexpartner, vagy még az sem ahogy fent említettem. Az a baj , nehéz megbízhatót találni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!