Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok, fiút szopni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok, fiút szopni vagy szopatni szerettek jobban?

Figyelt kérdés

Hány évesen történt meg az első, hol és hogy jött össze.

És mikor az utolsó.

Most hány éves vagytok.

2021. aug. 12. 14:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen csináltam először
2021. aug. 12. 20:27
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
11: kivel?
2021. aug. 12. 22:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak szopni és 35 voltam az elsőnél
2021. aug. 13. 05:12
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Szopni.
2021. aug. 13. 07:31
 15/28 anonim ***** válasza:
93%
Engem is izgat de nem volt alkalom még. F 29
2021. aug. 13. 08:54
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Szopni szeretnék de még nem próbáltam.
2021. aug. 13. 09:52
 17/28 anonim ***** válasza:
30%
Én is vágyom egy szopásra , de ez eléggé nehéz megoldanom , eddig még nem jött össze . Hatvanas öreg maci .
2021. aug. 13. 22:46
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak szopatni, viszonzás nélkül.
2021. aug. 15. 13:24
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Szopni(ha kell akár viszonzás nélkül is,utolsó;)

16 évesen egy huszonéves srác leszopatott a zuhanyzóban,aztán még egyszer találkoztunk,azóta nem volt semmi😅

2021. aug. 15. 15:21
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

Kb. 22 lehettem, neten ismertem és még aznap este elmentem hozzá. Már útban a lakására is nagyon izgultam, első alkalom volt, hogy egy srácot várhatóan le fogok szopni. Beszélgettünk a kanapén ülve mindenféléről, aztán erőt vettem magamon és megfogtam a combját, majd a nadrágján keresztül a farkát simogattam. Izgató volt, ahogy éreztem a kemény farkát domborodni és egyre inkább kívántam, hogy kicsomagoljam a ruhái szorításából. Ő hátradőlt a kanapén én pedig elé térdeltem. Kibújtattam a farkát a nadrágjából, lehúztam a ruháit és végigsimítottam a kezemmel a felsőtestét, majd a farkát. Eddig csak a sajátom melegségét éreztem, érdekes volt másét megérinteni, érezni benne a feszültséget ahogy arra vár, hogy a számba vegyem. Megpusziltam, csókolgattam, majd a nyelvemmel végignyaltam a golyóitól a makkjáig és végül végre a számba vettem és elkezdtem gyengéden szopni. Fenomenális érzés volt, ahogy ott feszült egy másik srác farka a számban, azzal a kellemes melegségével és a tudattal, hogy térdelek előtte és kihasználja a számat, a lényemet az élvezeteihez. Pár perce már kényeztettem, nyaltam a golyóit, köröztem a makkján a nyelvemmel, próbáltam minél mélyebben szopni, mikor jelezte, hogy így hamar el fog menni, ezért cseréljünk. Én dőltem hátra, lábaim szétraktam és előtte volt mindenem. Nagyon dicsérte a farkam, hogy milyen formás és hogy tényleg nagy, majd szinte azonnal be is kapta és ütemesen szopni kezdett. Elmondhatatlanul más érzés volt, mint addig bármelyik lánnyal akivel együtt voltam. Eleve a helyzet, hogy fiú szopott és egyszerűen érezte hogy jó és hogy milyen erővel, intenzitással jó. Sosem voltam még olyan kemény, nem is kellett túl sokáig csinálnia. Szorítottam a karját, kinyögtem valahogy, hogy nagyon közel vagyok és szinte abban a pillanatban elélveztem a szájában, ő pedig az utolsó löketig a farkamat a szájában simogatta a nyelvével. Eszméletlen élvezetes volt, teljesen beleremegtem. Miután magamhoz tértem, visszatértünk az eredeti felállásra és befejeztem amit elkezdtem. A testére élvezett, hosszú csíkokban és valóban sokat, ugyanis azt javasolta, első alkalommal jobb ha nem a számba élvez, nehogy elvegye a kedvem később a sok sperma miatt... :)

Miután mindketten felocsudtunk a kielégült mámoros állapotból, tisztálkodtunk, egy kicsit még beszélgettünk és hazasétáltam. Út közben még éreztem mindenhol a parfümjét és nem kis bűntudatom volt, de ugyanakkor az is a fejemben járt, hogy milyen eszméletlen izgalmas volt és milyen jó érzés volt a másik végén lenni és egy srácot kényeztetni, a csúcsra jutattni.

Sajnos a bűntudatom akkor győzött, több alkalom nem lett. Azóta pedig bár keresek partnert, de nehéz ügy normális és testileg, intim adottságok szerint vonzó személyt találni.

27 F

2021. aug. 16. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!