Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Buktatok már le vagy láttatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktatok már le vagy láttatok már meg valakit éppen az élvezés pillanatában?

Figyelt kérdés

Hogy történt? Milyen volt a szitu?

Több helyen is futottam már bele olyanba, hogy éppen élvezett a srác illetve egyszer én is buktam már le így

2021. aug. 9. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. aug. 9. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Igen, asszem' legutoljára pénteken volt ilyen swingerben :D
2021. aug. 9. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátnőmet kaptam rajta, az egyik haverommal, pont amikor az a köcs.g szájba lötte azt a rib.ncot
2021. aug. 9. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen.
2021. aug. 10. 07:44
 5/9 anonim ***** válasza:
mindkettő volt
2021. aug. 10. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Volt persze.Aki annyit szexelt biztos volt neki is.Hogy,hogyan az nem publikus.
2021. aug. 11. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Szembe lévő házban külföldi diák srácok direkt vagy véletlenül nem húzták be a függönyt. 69 pózban összegabajodva szopták le egymást. Jó sokáig bírták. Szerintem nem csak én láttam őket. :)
2021. aug. 11. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

olyan, hogy pont az élvezés pillanatában és úgy lebukás, hogy az illetőt nagyon nem vártam, olyan szerencsére csak 2x, hát nem volt jó :D

-egyszer apám bejött a szobámba és íróasztali forgós székkel reflexből felé fordultam a monitor elől és az már pont akkor volt, amikor jött minden, szerencsére ő meg egyből kifordult, mert látta, h mi van. jófej volt, 2 óra múlva mertem kimenni és annyit mondott, hogy bocs, kopognom kellett volna, én meg siettem vissza a szobámba. (16 évesen)

-előző melóhely, karácsonyi parti aquincum hotelben, vidéki kollégák / mindenki együtt, random lettek párosítva férfiak közül 2 és nők közül uez, akik osztoznak a szobán. annyira nem ismertem a kollégámat, kb egykorú sales-es vhonnan, mondja, hogy lemegy cigiért vhova pár perc sétára. mondtam, addig lezuhanyozok / elkészülök. elindult, én ruhát le, ágyra fel, faszverésre szintén fel, pár perc elteltével nyílik a szobaajtó, vmit itt hagyott, én éppen nyögök-lövök, annyi volt, hogy fal felé vágtam magam, de teljesen egyértelmű volt a szitu. röhögött és annyit mondott, hogy majd szólj már te is, ha lelépsz pár percre ...

2021. aug. 14. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
történt már meg mindkettő. F 43
2022. jún. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!