Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buktatok már le vagy láttatok már meg valakit éppen az élvezés pillanatában?
Hogy történt? Milyen volt a szitu?
Több helyen is futottam már bele olyanba, hogy éppen élvezett a srác illetve egyszer én is buktam már le így
olyan, hogy pont az élvezés pillanatában és úgy lebukás, hogy az illetőt nagyon nem vártam, olyan szerencsére csak 2x, hát nem volt jó :D
-egyszer apám bejött a szobámba és íróasztali forgós székkel reflexből felé fordultam a monitor elől és az már pont akkor volt, amikor jött minden, szerencsére ő meg egyből kifordult, mert látta, h mi van. jófej volt, 2 óra múlva mertem kimenni és annyit mondott, hogy bocs, kopognom kellett volna, én meg siettem vissza a szobámba. (16 évesen)
-előző melóhely, karácsonyi parti aquincum hotelben, vidéki kollégák / mindenki együtt, random lettek párosítva férfiak közül 2 és nők közül uez, akik osztoznak a szobán. annyira nem ismertem a kollégámat, kb egykorú sales-es vhonnan, mondja, hogy lemegy cigiért vhova pár perc sétára. mondtam, addig lezuhanyozok / elkészülök. elindult, én ruhát le, ágyra fel, faszverésre szintén fel, pár perc elteltével nyílik a szobaajtó, vmit itt hagyott, én éppen nyögök-lövök, annyi volt, hogy fal felé vágtam magam, de teljesen egyértelmű volt a szitu. röhögött és annyit mondott, hogy majd szólj már te is, ha lelépsz pár percre ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!