Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vele miért teszek kivételt? Miért van ilyen érzésem?
Figyelt kérdés
21F bi fiú vagyok, lányok vonzanak jobban. Azonban fiúkkal szoktam közösen masztizni, egymásnak verjük. De se orál, se sex semmi többet nem engedek... azonban van haverom aki kb 10 éve haverom. Annak meg engedem hogyha akarja megdugjon, lesz*passon, meg bármit csinálhat velem. De másnak nem csak neki ez különös2021. aug. 8. 22:24
1/4 anonim 

válasza:

Hozzá kötődsz valamilyen szinten, megvan az a +, ami a szexhez kell.
2/4 anonim 

válasza:

Mert még ott van benned a tudat alatti blokk a biszexualitásoddal kapcsolatban és csak ezzel a pasival oldódik fel.
3/4 anonim 

válasza:

Biszex vagy, ami előfordul lányokkal kapcsolatban, lehet fiúkkal is. Kimondottan szerelmes én is csak lányokba voltam, de előfordult, hogy egy két fiú iránt is éreztem picit többet, mint egyszerű szexuális vonzalom.
4/4 anonim 

válasza:

Biszex vagy, de ez nem probléma. Vagyunk itt elég sokan ezen az oldalon. Van aki most igyekszik elfogadni magát, mint te is, és van aki ezen már túl van. Nem idegen tőled a dolog, ha a barátodnak hagyod, hogy szopasson, megdugjon. Talán még smároltok is, ha jól vettem ki a soraidból. Nincs ezzel se baj, egészségetekre!
Az meg, hogy a nőkhöz vonzódsz jobban, természetes. Nagyon kevés biszex van aki egyformán vonzódik mindkét nemhez. Ráadásul ez a vonzalom oda, vissza változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!