Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok! Ti már próbáltátok 2 lány 1 fiú felállást?
Figyelt kérdés
Mik voltak a tapasztalatok?2021. aug. 8. 13:26
1/9 anonim válasza:
Engem az érdekelne,hogy lehet két ilyen nővel együtt lenni.Hol keresnek hozzá partnert. Óriási vágyam két biszex csajjal együtt lenni. 38F
2/9 anonim válasza:
Még nem, nem lenne rossz, de akkor már inkább vagy lánnyal, vagy sráccal, kettesben.
3/9 anonim válasza:
Igen, rendszeresen van ilyenben részem.
N
4/9 A kérdező kommentje:
Én biszex csaj vagyok, egyszer volt ilyen élményem, kiváncsi vagyok a többiek elmenyeire 22/N
2021. aug. 8. 13:33
5/9 anonim válasza:
Én biszex vagyok, de a 2 pasi +én felállást preferálom.
6/9 anonim válasza:
Nekem volt már ilyenben részem. Nagyon élveztem, szívesen átélném újra! :) szintén 22/N vagyok, akárcsak a kérdező.
7/9 anonim válasza:
Próbálltam. Itt ismertem meg a párt.
Életem legjobb délutánja volt. Sajnos a másik csajnak annyira nem volt jó. Illetve jó volt. Csak átértékelte magában a dolgokat és rájött, hogy érzelmileg nem elég fejlett, hogy a párját gy másik nővel lássa. Akkor is ha ő is volt a másik nővel. Mármint velem.
Egyformán hiányzik mindkettőjük.
8/9 anonim válasza:
Igen, próbáltuk és kapcsolatot is szívesen alakítanánk ilyen felállásban egy szintén bi lánnyal. 22L
9/9 anonim válasza:
Nekünk párként volt két elég hosszú kapcsolatunk bi lánnyal, jó volt! Az egyiknél a pasija behisztizett, a másik lány pedig bepasizott, és nem merte felvállalni a biszex dolgait az új pasi előtt, ezért lett vége! - hiányzik a lányos érintés!
Bi lányok nyugodtan írjatok rám..!
49 bi csajszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!