Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit gondoltok a barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a barátság extrákkal- kapcsolatokról, amiben van egy kis “sugar” jelleg is?

Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
34 vagyok,jókora nagy farokkal..Szopnom kéne vagy szopnál?
2021. aug. 6. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy ha pénz van benne akkor az sugar-kapcsolat nem pedig barátság extrákkal, csak te gondolod majd annak. Ettől ha erre vágysz csináld, csak bírjad bukszával 😂 Pasit fogsz rá könnyen találni, nőt csak borsos áron.
2021. aug. 6. 22:21
 13/16 A kérdező kommentje:
12, Már miért lenne könnyebb pasit találni? :D
2021. aug. 6. 22:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

10-13. Igen, van valami gond, ha 34 évesen nem találsz huszonévest, miközben állításod szerint te is huszonévesnek nézel ki. Én 29 vagyok, de tudok lefelé 18-ig partnert találni könnyen. Ez meg, hogy ennyi idősen így pénzt akarsz bevonni a dologba elég gáz olyan értelemben, hogyha vonzó férfi lennél, akkor tudnál még 9-12 évvel fiatalabb partnert találni gond nélkül. Férfi-férfi szexben ha valaki pénz nélkül nem tud partnert találni, ott elég nagy gondok vannak a vonzóságával. Ne vedd sértésnek, de általában a kövér/öreg/csúnya férfiak fizetnek azért, hogy szexeljen velük egy másik férfi, mert mindenki más pénz nélkül is talál magához kb hasonlóan vonzó partnert.

Hogyhogy miért lenne könnyebb pasit találni? Talán mert kb csak képet cseréltek és ha tetszetek egymásnak (illetve akár 1-2 extra még, minthogy normálisnak, értelmesnek tűnik a másik), akkor kb mehet is a szex? Míg eközben azért nőt találni "némileg" nehezebb. Ott ezerszer el lehet bukni, fűzni kell őket folyamatosan, stb. Ne mondd már, hogy nem vetted észre azt a különbséget a férfi és női szexpartner találása között, amit mindenki más :D

2021. aug. 8. 08:35
 15/16 Mrcock ***** válasza:

Én nagyon szeretnék tényleg fiatal srácot találni “sugar” kapcsolatra! Max 20 éves korig

33f/Bp

Privát is jöhet

2021. aug. 9. 10:15
 16/16 A kérdező kommentje:

14: Az ok: “béna vagyok”. :D

Hiába kondizok, jól öltözöm, művelt vagyok stb..

befűzésben iszonyú rossz. A léc is túl magasan van, ráadásul, ha mégis könnyen megszerezhető valaki, (mert jeleket ad), már nem is izgalmas, kivéve, ha nagyon-nagyon vonzó, de olyan még nem volt, mert azért persze én nem vagyok modell. (De valóban ronda sem.. csak éppen a szép külső vonz sajnos)

Ja, én a sugarra gondoltam, hogy írtad, hogy ott egyszerűbb pasit találni..

“Sima” szexre persze, igazad van, könnyebb.

2021. aug. 9. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!